![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Може било ко помоћ? Ја сам недавно почела да прима чак двадесет е-маил порука дневно нуди ми помогне повећање део моје лица. Ја сам рекао да нико не може поуздано у мојој породици је икада кликнуо на било какве везе са овим, али они имају моју адресу из сомеуере. Да ли је могуће да их зауставити? Ја сам помоћу Оутлоок Експресс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нот муцх то можете учинити друго него да промените своју адресу е-поште.
| |||
| |||
| Неколико слободног избора. СПАМфигхтер Ма када стигне нова пошта, аутоматски ће бити тестирани од стране СПАМфигхтер, а ако је спам, то ће бити премештена на свој спам фолдер. Ако добијете маил спам који није откривен, кликните на једну тастер, и спам маил је уклоњен из осталог дијела 4.013.339 СПАМфигхтерс у 218 Цоунтриес/подручја у секунди. СпамПал маил класификација је програм који вам може помоћи ваш одвојена од нежељених порука е-поште коју стварно желите прочитати. Било које поруке е-поште да СпамПал сматра да ће бити спам "таггед", С посебним заглавље; једноставно конфигурисати вашу е-маил клијент за филтрирање хеадер ништа с тим у одвојену фасциклу и ваше спам неће бити мијешан горе са остатком вашу е-маил више! |
|
| |||
| |||
| Много Хвала Имам инсталиран спамфигхтер, дозвољава да видите ако то утврде. још једном хвала за одговорити. |
|
| |||
| |||
| Здраво Засада је добро, могу се препоручити Спамфигхтер имам га инсталираног и све иде нежељеним смећа'с равно на њега. Много Хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам | алыанн | Оффице & Апплицатионс | 0 | 8. јуна 2009 15:12 |
| Када је Спам Спам али није позван Спам | хоптхуокс | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 3 март 2009 17:16 |
| Спам, спам и Спам Спам. | мцбее | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 2 | 29 мај 2007 05:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |