![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Can anybody help? Kısa bir gün bana kişinin bir parçası büyütmek yardım sunan kadar yirmi e-postaları almaya başladı. Ben güvenilir benim aile içinde kimsenin bu nasıl bir şey tıkladıkları var ama somewere gelen adresi var dedi. Onları durdurmak mümkün mü? Ben Outlook Express kullanıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kadar çok e-posta değişikliği diğer yapabilirsiniz.
| |||
| |||
| Bir kaç serbest seçimler. SPAMfighter Yeni posta, otomatik olarak SPAMfighter, ve test edilir eğer spam, bu Spam klasörüne taşınır olacaktır geldi. Eğer ve tıklatın tek bir düğme, tespit değil spam posta geri kalanını kaldırılır spam posta almak 4.013.339 SPAMfighters olarak 218 Ülkeler/saniye alanlar. SpamPal gerçekten okumak istediğiniz posta Spam ayrı yardımcı olabilecek bir mail sınıflandırma programıdır. Herhangi bir e-posta mesajları SpamPal Spam olarak dikkate alır "olacaketiketlendi"Özel bir başlık ile ayrı bir klasöre bu başlık ve Spam filtresi ile her şey için e-posta geri kalanı ile artık kadar karışık olmayacak sadece yapılandırmak için e-posta istemcisi! |
|
| |||
| |||
| Pek çok teşekkürler Ben spamfighter yüklü görmenizi sağlar eğer çalışır. cevap için tekrar teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Şimdiye kadar çok iyi, ben ve tüm istenmeyen çöp o yüklü Spamfighter tavsiye ederim gitmek için düz's. Pek çok teşekkürler |
![]() |
|
| Bookmarks |