![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
Хто-небудь може допомогти? Я останнім часом стали одержувати більше, ніж двадцять листів на день, пропонуючи мені допомогти збільшити частину мого обличчя. Я надійного сказав, що ніхто в моїй родині ніколи не натиснута ні на що робити з цим, але вони отримали мою адресу з somewere. Можливо чи, щоб зупинити їх? Я користуюся Outlook Express.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не так багато можна зробити, не змінити вашу електронну пошту.
|
|||
|
|||
|
Кілька вільних виборів.
SPAMfighter Всякий раз, коли приходять нові повідомлення, воно автоматично буде протестовано SPAMfighter, і якщо це спам, воно буде переміщено в папку спаму. Якщо ви отримуєте спам, який не виявлені, натисніть одну кнопку, і спам віддаляється від інших 4.013.339 SPAMfighte-В 218 Країни/районів у лічені секунди. SpamPal це програма, пошту класифікації, яка може допомогти відокремити спам з поштової ви дійсно хочете читати. Будь-які повідомлення електронної пошти, що SpamPal вважає спамом буде "відзначив"Зі спеціальним способом, то ви просто налаштувати ваш поштовий клієнт для фільтрації нічого з цим заголовком в окрему папку зі спамом і не будуть змішуватися з іншого вашого електронної пошти більше! |
|
|
|||
|
|||
|
Many Thanks
Я встановив SPAMfighter, давайте подивимося, якщо він працює. ще раз дякую за відповідь. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
Поки все добре, я можу порекомендувати SPAMfighter я встановив його, і всі небажані сміття Go's пряма до нього. Many Thanks |