![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Τείνω να χρησιμοποιήσετε Trillian 3,0 δημιουργήθηκε από κυανός και αναρωτήθηκε αν το χρησιμοποιεί κανείς, ειδικά με τα Windows Vista Premium;; Διατείνονται έκδοση 3.0 είναι συμβατή με τα Windows Vista. Κρατάω διαπίστωση ότι το ανοιχτό παράθυρο συνομιλίας συνηθίζει σωστά ή συνηθίζει απεικόνιση emoticons κλπ. σωστά. Δουλεύει καλά με XP σε φορητό υπολογιστή μου. Έχεις ιδέα τι μπορεί να είναι η αιτία της flunking με τα Windows Vista; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά ότι αν doesn't εργασίας υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις για την trillian ακόμα σαν Miranda, WIC αγγελιοφόρο ect ect μπορείτε να δείτε εδώ http://www.oldversion.com/talk/showthread.php?t=1092
| |||
| |||
| Η τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση του Trillian είναι 3.1.11.0. Έχετε δοκιμάσει που χρησιμοποιούν; http://www.majorgeeks.com/Trillian_d680.html Προειδοποίηση: Το πρόγραμμα αυτό, από προεπιλογή, θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει * Η Weather Channel Desktop * Ζητήστε Toolbar Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει την εγκατάσταση του Weather Channel Desktop Επίσης Ρωτήστε Toolbar για να έχετε την επιλογή να items 1. Ενεργοποίηση διευθύνσεων λειτουργία αναζήτησης 2. Δέχομαι την άδεια χρήσης και θέλετε να εγκαταστήσετε το δωρεάν Ρωτήστε Toolbar |
|
| |||
| |||
| DONT νομίζω. Θα δώσει μια δίνη και στη συνέχεια να επιστρέψω! εις υγεία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Vista Home Basic - + Tv | mrberty | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 10 Νοεμβρίου, 2009 14:07 |
| Vista Home Basic Χρήση 100% της CPU | rwc1969 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 26 Ιουλ 2009 18:39 |
| Vista Premium 64 | RB211 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Ιαν 2009 10:44 |
| Καθάρισε Vista Premium PC | bluevin123 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 3η Δεκ. 2008 14:02 |
| IE7 δεν λειτουργεί σε Vista Home Premium | HistoryGirl | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 20η Σεπ 2007 11:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |