![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз се опитах да инсталирате MSN Messenger / живеят повече от 10 пъти, чрез различни сайтове, но съм в състояние да го направят. Когато се опитам да направя това ми дава това съобщение "Не може да се създаде монтажник. Проверете, за да се уверете, че сте свързани към интернет. Грешка: OnCatalogRessult: 0x8104000b " Имам 2 компютъра горе вече с MSN, но аз съм най-категорично, че няма нищо лошо в моята интернет. Имам също емайл Microsoft, както се опитах да го направя там чрез интернет страница. Имам reinstalled този компютър с Windows Vista Home. Всичко останало работи добре. Имам дори swtiched ми firewall.Any идеи моля. Благодаря Тони |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dell Дименсия 2400 Неспособен да инсталирате Windows XP | tolet | Общи Хардуер Чат | 8 | 9 май 2009 г. 14:32 |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Как мога аз ООН ИНСТАЛ Yahoo Messenger? | KAROLINE | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 21 ноември 2008 09:42 |
| Не може да се инсталира на нов твърд диск - Помощ необходими моля те! | mentalmummy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 29 Дек 2007 19:01 |
| Technika VGA Webcam Неспособен да инсталирате | pdonaghy | Общи Софтуер Чат | 2 | 18 Дек 2007 09:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |