по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Невъзможно е да инсталирате Windows Messenger MSN

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 юни 2009 г., 08:07
Член Група

Default Невъзможно е да инсталирате Windows Messenger MSN

Здравейте аз се опитах да инсталирате MSN Messenger / живеят повече от 10 пъти, чрез различни сайтове, но съм в състояние да го направят. Когато се опитам да направя това ми дава това съобщение

"Не може да се създаде монтажник. Проверете, за да се уверете, че сте свързани към интернет.
Грешка: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Имам 2 компютъра горе вече с MSN, но аз съм най-категорично, че няма нищо лошо в моята интернет. Имам също емайл Microsoft, както се опитах да го направя там чрез интернет страница. Имам reinstalled този компютър с Windows Vista Home. Всичко останало работи добре. Имам дори swtiched ми firewall.Any идеи моля. Благодаря Тони
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dell Дименсия 2400 Неспособен да инсталирате Windows XP tolet Общи Хардуер Чат 8 9 май 2009 г. 14:32
Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата Mohi212 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 3 26 Jan 2009 06:55
Как мога аз ООН ИНСТАЛ Yahoo Messenger? KAROLINE Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 21 ноември 2008 09:42
Не може да се инсталира на нов твърд диск - Помощ необходими моля те! mentalmummy Дискове & сменяемите носители 1 29 Дек 2007 19:01
Technika VGA Webcam Неспособен да инсталирате pdonaghy Общи Софтуер Чат 2 18 Дек 2007 09:22
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc