menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Nelze nainstalovat Windows Messenger MSN

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 08:07
Člen Skupina

Default Nelze nainstalovat Windows Messenger MSN

Dobrý den, jsem se pokusil nainstalovat msn messenger / žijí více než 10 krát, a to prostřednictvím různých internetových stránkách, ale nemohl jsem to udělat. Když jsem si to vyzkoušet mi dává tuto zprávu

"Nemohu nastavit instalátor. Ověřte si být jisti, že jste připojeni k internetu.
Chyba: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Mám 2 počítače nahoře již s msn ale většina určitě jistě není nic špatného na mé internetu. Také jsem poslal e-mailem Microsoft, jak jsem se snažil udělat to, že přes webové stránky. Mám tento počítač přeinstalovat Windows Vista domů. Vše ostatní běží v pohodě. Mám dokonce swtiched z mého firewall.Any nápady prosím. Díky Tony
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Dell Dimension 2400 nelze znovu nainstalovat systém Windows XP tolet Obecné Hardware Chat 8 9. května 2009 14:32
Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 3 26 leden 2009 06:55
Jak mohu OSN INSTALL yahoo messenger? Karoline Email, VoIP & IM Diskuse 1 21. listopadu 2008 09:42
Nelze nainstalovat na nový pevný disk - pomoci potřebné prosím! mentalmummy Drives & Removable Media 1 29. prosince 2007 19:01
Technika VGA Webcam Nelze nainstalovat pdonaghy Obecné Software Chat 2 18. prosinec 2007 09:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.