![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, jsem se pokusil nainstalovat msn messenger / žijí více než 10 krát, a to prostřednictvím různých internetových stránkách, ale nemohl jsem to udělat. Když jsem si to vyzkoušet mi dává tuto zprávu "Nemohu nastavit instalátor. Ověřte si být jisti, že jste připojeni k internetu. Chyba: OnCatalogRessult: 0x8104000b " Mám 2 počítače nahoře již s msn ale většina určitě jistě není nic špatného na mé internetu. Také jsem poslal e-mailem Microsoft, jak jsem se snažil udělat to, že přes webové stránky. Mám tento počítač přeinstalovat Windows Vista domů. Vše ostatní běží v pohodě. Mám dokonce swtiched z mého firewall.Any nápady prosím. Díky Tony |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Dimension 2400 nelze znovu nainstalovat systém Windows XP | tolet | Obecné Hardware Chat | 8 | 9. května 2009 14:32 |
| Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26 leden 2009 06:55 |
| Jak mohu OSN INSTALL yahoo messenger? | Karoline | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 21. listopadu 2008 09:42 |
| Nelze nainstalovat na nový pevný disk - pomoci potřebné prosím! | mentalmummy | Drives & Removable Media | 1 | 29. prosince 2007 19:01 |
| Technika VGA Webcam Nelze nainstalovat | pdonaghy | Obecné Software Chat | 2 | 18. prosinec 2007 09:22 |
| Thread Nástroje | |
| |