μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Αδύνατη η εγκατάσταση του Windows Messenger MSN

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Ιουνίου 2009, 08:07
Μέλος Ομάδα

Default Αδύνατη η εγκατάσταση του Windows Messenger MSN

γειά σου, προσπάθησα να εγκαταστήσετε το MSN Messenger / ζουν πάνω από 10 φορές, με διάφορους δικτυακούς τόπους, αλλά είμαι σε θέση να το πράξει. Όταν προσπαθήσω να κάνω ότι μου δίνει αυτό το μήνυμα

"Δεν είναι δυνατή η διαμόρφωση του προγράμματος εγκατάστασης. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο.
Σφάλμα: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Έχω 2 του υπολογιστή επάνω ήδη με msn, αλλά σίγουρα είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κακό να μου διαδίκτυο. Έχω, επίσης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, όπως προσπάθησα να το κάνω αυτό μέσω ιστοσελίδας. Είχα αυτό το επανεγκατασταθούν υπολογιστή με τα Windows Vista Home. Οτιδήποτε άλλο τρέχει προστίμου. Έχω ακόμη swtiched off firewall.Any ιδέες μου σε παρακαλώ. χάρη tony
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dell Διάσταση 2400 Re Αδύνατη η εγκατάσταση του Windows XP tolet Γενική Συζήτηση Hardware 8 9η Μαΐου 2009 14:32
Επίκλισης εγκαταστήσετε τα Windows Live Messenger νέες και ακόμη και τώρα επίκλισης εγκαταστήσετε παλιά Mohi212 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 3 26 Ιαν 2009 06:55
Πώς ΟΗΕ INSTALL Yahoo Messenger; Karoline E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 21 Νοε 2008 09:42
Αδύνατη η εγκατάσταση σε νέο σκληρό δίσκο - που χρειάζονται βοήθεια σε παρακαλώ! mentalmummy Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 29 Δεκ. 2007 19:01
Τεχνικά VGA Webcam Αδύνατη η εγκατάσταση pdonaghy Γενικά Λογισμικό Chat 2 18 Δεκ. 2007 09:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.