manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Nije moguće instalirati Windows Messenger MSN

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 08:07
Member Group

Default Nije moguće instalirati Windows Messenger MSN

hello sam pokušao instalirati MSN Messenger / žive više od 10 puta, kroz razne web stranice ali sam nesposoban za napraviti na taj način. Kad sam to probati Internet popuštanje mene ovu poruku

"Nije bilo moguće postaviti Installer. Provjerite da budu sigurni da ste spojeni na internet.
Error: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Imam 2 računala sa stepenicama već MSN ali ja sam svakako najviše definitivno nema ništa izvrnut sa mojim internetu. Također sam kao Microsoft elektronička pošta JA pokušao to učiniti kroz tu web lokaciju. Ja sam imao taj reinstalled računalu sa sustavom Windows Vista home. Sve ostalo runs fine. Imam čak i moj swtiched off firewall.Any ideje molim. hvala Tony
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dell Dimension 2400 Re Nemoguće instalirati Windows XP tolet General Hardware Chat 8 9. svibanj 2009 14:32
Cant instalirati Windows Live Messenger novo i sada još ne mogu instalirati stare Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26 siječanj 2009 06:55
Kako UN INSTALIRAJ ehej glasnik? KAROLINE Email, VoIP & IM Razgovor 1 21. studeni 2008 09:42
Ne može se instalirati na novi tvrdi disk - potrebna pomoć molim! mentalmummy Drives & Izmjenjivi mediji 1 29. prosinac 2007 19:01
Technika VGA Webcam Nemoguće instalirati pdonaghy Općenito Software Chat 2 18. prosinac 2007 09:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.