![]() |
|
| |||
| |||
| שלום ניסיתי להתקין MSN Messenger / מתגוררים יותר מ 10 פעמים, דרך אתרי אינטרנט שונים, אבל אני לא יכול לעשות זאת. כאשר אני מנסה לעשות את זה נותן לי הודעה זו "אין אפשרות להגדיר את ההתקנה. בדוק כדי להיות בטוח שאתה מחובר לאינטרנט. שגיאה: OnCatalogRessult: 0x8104000b " יש לי 2 במחשב עם MSN כבר למעלה אבל אני בהחלט ביותר בטוחני אין שום בעיה עם האינטרנט שלי. יש לי גם בדוא"ל מיקרוסופט כמו ניסיתי לעשות את זה דרך האתר שם. יש לי את המחשב מחדש עם Windows Vista Home. כל השאר בסדר רץ. יש לי גם swtiched ממני את firewall.Any רעיונות בבקשה. תודה טוני |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dell ממד 2400 לא ניתן לבצע התקנה מחדש של Windows XP | tolet | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 9th מאי 2009 14:32 |
| צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 26 ינואר 2009 06:55 |
| איך האו"ם התקנה Yahoo Messenger? | KAROLINE | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 21st נובמבר 2008 09:42 |
| לא ניתן להתקין על כונן קשיח חדש - עזרה הנדרש בבקשה! | mentalmummy | כוננים & נשלפת | 1 | 29 דצמבר 2007 19:01 |
| Technika VGA Webcam לא ניתן להתקין | pdonaghy | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 18 דצמבר 2007 09:22 |
| שרשרת כלים | |
| |