![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki turiu bandė INSTAL MSN Messenger / gyvena daugiau nei 10 kartų per skirtingas svetaines, bet negaliu to padaryti. Kai aš pabandyti ji suteikia man šią žinutę "Nepavyko sukurti montuotojas. Pasitikrinkite, ar esate prisijungęs prie interneto. Klaida: OnCatalogRessult: 0x8104000b " Turiu 2 kompiuterio laiptais jau su MSN, bet aš tikiu, kad dauguma tikrai nėra nieko blogo su mano interneto. Aš taip pat siunčiamos "Microsoft" Bandžiau padaryti per ten tinklalapyje. Turėjau šį kompiuterį iš naujo su Windows Vista. Visa kita veikia puikiai. Aš net swtiched off my firewall.Any idėjos prašom. Thanks Tony |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Dimension 2.400 Nepavyko iš naujo įdiegti Windows XP | tolet | General Hardware Chat | 8 | 9 gegužė 2009 14:32 |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Kaip JT INSTALL Yahoo Messenger? | Karoline | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:42 |
| Nepavyko įdiegti į naują kietąjį diską - padėti reikia, prašom! | mentalmummy | Drives & Removable Media | 1 | 29 gruodis 2007 19:01 |
| Technika VGA kamera Nepavyko įdiegti | pdonaghy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 18 gruodis 2007 09:22 |
| Temos įrankiai | |
| |