mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Nepavyksta įdiegti "Windows Messenger MSN

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 5, 2009, 08:07
Narys

Default Nepavyksta įdiegti "Windows Messenger MSN

Sveiki turiu bandė INSTAL MSN Messenger / gyvena daugiau nei 10 kartų per skirtingas svetaines, bet negaliu to padaryti. Kai aš pabandyti ji suteikia man šią žinutę

"Nepavyko sukurti montuotojas. Pasitikrinkite, ar esate prisijungęs prie interneto.
Klaida: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Turiu 2 kompiuterio laiptais jau su MSN, bet aš tikiu, kad dauguma tikrai nėra nieko blogo su mano interneto. Aš taip pat siunčiamos "Microsoft" Bandžiau padaryti per ten tinklalapyje. Turėjau šį kompiuterį iš naujo su Windows Vista. Visa kita veikia puikiai. Aš net swtiched off my firewall.Any idėjos prašom. Thanks Tony
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell Dimension 2.400 Nepavyko iš naujo įdiegti Windows XP tolet General Hardware Chat 8 9 gegužė 2009 14:32
Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas Mohi212 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 sausis 2009 06:55
Kaip JT INSTALL Yahoo Messenger? Karoline Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Lapkritis 21, 2008 09:42
Nepavyko įdiegti į naują kietąjį diską - padėti reikia, prašom! mentalmummy Drives & Removable Media 1 29 gruodis 2007 19:01
Technika VGA kamera Nepavyko įdiegti pdonaghy BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 18 gruodis 2007 09:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.