mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Nevar Instalēt Windows Messenger MSN

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2009, 08:07
Loceklis

Default Nevar Instalēt Windows Messenger MSN

Labdien, esmu mēģinājis uzstādīt MSN Messenger / dzīvo vairāk nekā 10 reizes, izmantojot dažādus mājas lapas, bet nevaru to darīt. When I do try it dod man šo ziņojumu

"Vai nav izveidots uzstādītājs. Pārbaudiet, vai esat izveidojis savienojumu ar internetu.
Kļūda: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Man ir 2 datora augšā jau ar msn bet es katrā ziņā esmu pārliecināts, ka nekas nav kārtībā ar manu internetu. Esmu arī pa e-pastu Microsoft kā es centos to izdarīt, izmantojot tur mājas lapā. Man ir bijusi šī datora pārinstalēta ar Windows Vista Home. Viss pārējais iet labi. Man ir pat swtiched pie mana firewall.Any idejas, please. thanks Tony
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Dell Dimension 2.400 Nevar Re Install Windows XP tolet General Hardware Čats 8 9 maijs 2009 14:32
Cant install Windows Live Messenger jaunas un tagad aprunāt pat instalēt vecs Mohi212 E-pasts, VoIP & IP Discussion 3 26 janvāris 2009 06:55
Kā es varu ANO INSTALL yahoo messenger? Karoline E-pasts, VoIP & IP Discussion 1 21 novembris 2008 09:42
Nevar uzstādīt jaunu cieto disku - palīdzība nepieciešama, lūdzu! mentalmummy Drives & Removable Media 1 29 decembris 2007 19:01
Technika VGA Webcam Nav iespējams instalēt pdonaghy General Software Čats 2 18 decembris 2007 09:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.