rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Nie można zainstalować programu Windows Messenger MSN

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 czerwiec 2009, 08:07
Członek grupy

Default Nie można zainstalować programu Windows Messenger MSN

hello Mam próbował instalować MSN Messenger / żyć ponad 10 razy, przez różne strony, ale jestem w stanie to zrobić. Kiedy próbują zrobić to daje mi tę wiadomość

"Nie można ustawić instalator. Sprawdź się czy jesteś podłączony do Internetu.
Błąd: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Mam 2 komputera górze już z MSN, ale większość zdecydowanie jestem pewien, nie ma nic złego z moim internetem. Mam również pocztą elektroniczną Microsoft jak próbował to zrobić za pośrednictwem strony internetowej nie. Miałem ten komputer ponownie zainstalować w systemie Windows Vista Home. Wszystko inne działa dobrze. Mam nawet swtiched off my firewall.Any pomysły proszę. thanks Tony
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Dell Dimension 2400 Re Nie można zainstalować system Windows XP tolet Ogólne Hardware Czat 8 9 maja 2009 14:32
Cant zainstalować nowy Windows Live Messenger, a teraz nawet cant starych instalacji Mohi212 E-mail, VoIP & IM dyskusja 3 26 styczeń 2009 06:55
Jak ONZ INSTALUJ Yahoo Messenger? Karoline E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 21 listopad 2008 09:42
Nie, aby zainstalować nowy dysk twardy - niezbędną pomoc, proszę! mentalmummy Removable Media Drives & 1 29 grudzień 2007 19:01
Technika VGA Kamera Nie można zainstalować pdonaghy Ogólne Oprogramowanie Czat 2 18. grudnia 2007 09:22
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.