![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, som sa pokúsil nainštalovať MSN Messenger / žijú viac ako 10 krát, a to prostredníctvom rôznych internetových stránkach, ale nemohol som to urobiť. Keď som si to vyskúšať mi dáva túto správu "Nedá sa nastaviť inštalátor. Overte si byť istí, že ste pripojení k internetu. Chyba: OnCatalogRessult: 0x8104000b " Mám 2 počítače nahoře už s msn ale väčšina určite určite nie je nič zlého na mojej internetu. Tiež som poslal e-mailom Microsoft, ako som sa snažil urobiť to, že cez webové stránky. Mám tento počítač preinštalovať Windows Vista domov. Všetko ostatné běží v pohodě. Mám dokonca swtiched z môjho firewall.Any nápady prosím. Vďaka Tony |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Dimension 2400 nemožno opätovne nainštalovať systém Windows XP | tolet | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 9. mája 2009 14:32 |
| Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 26 január 2009 06:55 |
| Ako môžem OSN INSTALL yahoo messenger? | Karoline | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 21. novembra 2008 09:42 |
| Nedá nainštalovať na nový pevný disk - pomoci potrebnej prosím! | mentalmummy | Drives & Removable Media | 1 | 29. decembra 2007 19:01 |
| Technika VGA Webcam nedá nainštalovať | pdonaghy | Všeobecné Software Chat | 2 | 18. december 2007 09:22 |
| Thread Tools | |
| |