мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Није могуће инсталирати Уиндоус Мессенгер МСН

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2009, 08:07
Мембер Гроуп

хелло сам покушао инсталирати МСН Мессенгер / живе више од 10 пута, кроз разне уеб странице али сам немоћан радити на тај начин. Кад сам то пробати то давати мене ову поруку

"Није било могуће поставити инсталиран. Проверите да буду сигурни да сте повезани на интернет.
Еррор: ОнЦаталогРессулт: 0кс8104000б "

Имам 2 рачунара са степеницама већ МСН али ја сам свакако највише дефинитивно нема ништа неправда с мој интернету. Такође сам као Мицрософт е-маил ЈА суђен то учинити кроз ту веб локацију. Ја сам имао тај реинсталлед рачунару са системом Уиндоус Виста хоме. Све остало рунс фине. Имам чак и мој сутицхед офф фиреуалл.Аны идеје молим. хвала Тоны
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц