![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba ben yükleme MSN Messenger çalıştık / canlı daha sonra 10 kere, farklı web siteleri ancak bunu yapamadı pm yoluyla. Ben bana bu mesajı veriyor deneyin yapmak "Yükleyici kurmak Couldn't. Check size internete bağlı olduğundan emin olun. Hata: OnCatalogRessult: 0x8104000b " Ben MSN zaten 2 bilgisayarın yukarıda var ama en kesinlikle orada benim İnternet ile hiçbir şey yanlış eminim. Ben bu web sitesi üzerinden de yapmaya çalıştım ben de, Microsoft e-posta var. Bu bilgisayar, Windows Vista Home ile yeniden yüklenmesi oldu. Herşey iyi çalışır. Hatta firewall.Any fikir kapalı swtiched lütfen. thanks Tony |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dell Dimension 2400 Re Windows Xp kurulamıyor | tolet | Genel Donanım Sohbet | 8 | 9 May 2009 14:32 |
| Cant pencereler yüklemek mesajlaşma ve şimdi bile eski yüklemek cant canlı | Mohi212 | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 3 | 26. Ocak 2009 06:55 |
| Nasıl BM INSTALL Yahoo Messenger var? | KAROLINE | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 1 | 21. Kasım 2008 09:42 |
| Yeni sabit sürücünüze yüklenemiyor - lütfen gerekli yardım et! | mentalmummy | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 29. Aralık 2007 19:01 |
| Technika VGA Webcam yüklenemiyor | pdonaghy | Yazılım Genel Sohbet | 2 | 18. Aralık 2007 09:22 |
| Konu Araçları | |
| |