менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Не вдається встановити Windows Messenger MSN

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2009, 08:07
Член групи

Default Не вдається встановити Windows Messenger MSN

Привет я спробував INSTAL Messenger MSN / Live більш ніж у 10 разів, на різних сайтах, але не можу це зробити. Коли я намагаюся це дає мені це повідомлення

"Неможливо створити програму установки. Перевірте, щоб переконатися, що ви підключені до Інтернету.
Помилка: OnCatalogRessult: 0x8104000b "

Я нагорі 2 комп'ютера вже з MSN, але я точно упевнений, що нічого поганого з моїми Інтернет. Я також електронною поштою Microsoft, як я намагався зробити це через сайт існує. Я мав цього комп'ютера перевстановити Windows Vista додому. Все інше працює добре. Я навіть swtiched Off My firewall.Any ідеї будь ласка. Thanks Tony
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dell Dimension 2400 зміг відновити Установка Windows XP tolet Генеральний обладнання чат 8 9 травня 2009 14:32
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Як ООН встановити Yahoo Messenger? KAROLINE Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 21 листопада 2008 09:42
Не вдається встановити новий жорсткий диск - необхідна допомога, будь ласка! mentalmummy Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 29 грудня 2007 19:01
Technika VGA Веб-камера не вдалося встановити pdonaghy General Software чат 2 18 грудня 2007 09:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.