![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я спробував INSTAL Messenger MSN / Live більш ніж у 10 разів, на різних сайтах, але не можу це зробити. Коли я намагаюся це дає мені це повідомлення "Неможливо створити програму установки. Перевірте, щоб переконатися, що ви підключені до Інтернету. Помилка: OnCatalogRessult: 0x8104000b " Я нагорі 2 комп'ютера вже з MSN, але я точно упевнений, що нічого поганого з моїми Інтернет. Я також електронною поштою Microsoft, як я намагався зробити це через сайт існує. Я мав цього комп'ютера перевстановити Windows Vista додому. Все інше працює добре. Я навіть swtiched Off My firewall.Any ідеї будь ласка. Thanks Tony |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Dimension 2400 зміг відновити Установка Windows XP | tolet | Генеральний обладнання чат | 8 | 9 травня 2009 14:32 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Як ООН встановити Yahoo Messenger? | KAROLINE | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 21 листопада 2008 09:42 |
| Не вдається встановити новий жорсткий диск - необхідна допомога, будь ласка! | mentalmummy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 29 грудня 2007 19:01 |
| Technika VGA Веб-камера не вдалося встановити | pdonaghy | General Software чат | 2 | 18 грудня 2007 09:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |