![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Мога кой да помогне с този проблем. Имам конфигуриран Outlook 2003 по инструкциите на Orange уеб страници, но когато се опитате да изпратите съобщение тест Държа се както следва: Някои грешки при обработката на тестовете. Когато погледна грешките получавам: Изпрати тест е-мейл: Посоченият сървър е установено, но нямаше отговор от сървъра. Моля, потвърдете, че пристанището и SSL информация е вярна. Порт номера: Incomming сървър (POP3): 995 Изисква SSL е проверен Изходящ сървър (SMTP): 25 Изисква SSL е нерегистриран Аз опитах тези проверени / нерегистриран. Моят изходяща поща сървърът е настроен да: smtp.orangehome.co.uk Дали някой има някакви идеи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Помислете дали имате маршрутизатор или защитна стена блокира вашия опит. Повдигнете ограничения и да видим дали това стане ли свързан правилно. В противен случай се върнете към инструкциите и проверете внимателно, аз често се получи нещо като име_на_потребител наред и да се отхвърли като че първият път, когато опитате конфигуриране.