![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Mohl by někdo pomoct s tímto problémem. I nakonfigurovali Outlook 2003 podle pokynů na Orange na webové stránky, ale když se pokusíte odeslat zkušební zprávu, kterou jsem neustále v následujícím: Některé chyby, ke kterým došlo při zpracování testů. Když jsem se podívat na chyby jsem si: Poslat test e-mail: Zadaný server byl nalezen, ale neexistuje žádná odpověď ze serveru. Zkontrolujte portu a SSL je správná. Čísla portů: Příchozí server (POP3): 995 Vyžaduje SSL je kontrolována Odchozí server (SMTP): 25 Vyžaduje SSL je neodbavená Jsem se pokusil tyto kontrolují / neoznačené. Můj server odchozí pošty je nastaven na: smtp.orangehome.co.uk Má někdo mít jakékoli nápady |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zvažte, zda máte router nebo firewall blokující váš pokus. Zrušila omezení a podívejte se, zda se, že jste připojen správně. Jinak zpět k návodu a pečlivě zkontrolovat, já často něco jako špatné jméno a získejte zamítnuta rád, že poprvé jsem zkusit konfiguraci.