![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με αυτό το πρόβλημα. Έχω ρυθμίσει το Outlook 2003, σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με τις ιστοσελίδες της Orange, αλλά όταν προσπαθείτε να στείλετε ένα μήνυμα δοκιμής συνεχίζω να το ακόλουθο κείμενο: Κάποια λάθη κατά την επεξεργασία των δοκιμών. Βλέποντας τα λάθη που έχω: Στείλτε e-mail δοκιμής: Ο συγκεκριμένος διακομιστής βρέθηκε αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση από το διακομιστή. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το λιμάνι και το SSL είναι ορθή. Port numbers: Incomming server (POP3): 995 Απαιτεί SSL ελέγχεται Outgoing Server (SMTP): 25 Απαιτεί SSL είναι ανεξέλεγκτη Εγώ προσπάθησα αυτά ελέγχονται / ανεξέλεγκτη. My διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας έχει οριστεί σε: smtp.orangehome.co.uk Υπάρχει κάποιος που έχει ιδέες |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκεφτείτε αν έχετε ένα δρομολογητή ή ένα τείχος κλείδωμα σας προσπάθεια. Η άρση των περιορισμών και να δείτε ότι γίνεται αν έχετε συνδεθεί σωστά. Διαφορετικά, θα επανέλθω με τις οδηγίες και να ελέγχετε προσεκτικά, θα συχνά να έχετε κάτι σαν το username λάθος και να απορριφθεί η πρώτη φορά που ήθελα να δοκιμάσω την ρύθμιση.