![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Može bilo tko pomoć sa ovaj problem. Imam konfiguriran Outlook 2003 po upute na Orange web stranicama, ali našto JA pokušati poslati testnu poruku Stalno dobivam sljedeće: Neki se pojavljuju pogreške tijekom obrade testova. Kad sam pogled na greškama sam: Pošalji test e-mail: Navedeni poslužitelj je pronađena, ali nije bilo odgovora od poslužitelja. Molimo Vas da potvrdite da je luka i SSL informacije točne. Port brojevi: Incomming server (POP3): 995 Zahtijeva SSL provjerava Odlazni poslužitelj (SMTP): 25 Zahtijeva SSL je neprovjeren Pokušao sam ti checked / neprovjeren. Moj odlazni mail server postavljen je na: smtp.orangehome.co.uk Se bilo tko imati bilo koji ideja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Razmislite o tome da li imate vatrozid ili usmjerivač blokiranje Vašeg pokušaj. Podignite ograničenja i vidjeti da li to dolazi li ispravno spojeni. U protivnom se vratite u upute i pažljivo provjeriti, ja često dobiti nešto kao što je pogrešno korisničko ime i dobiti odbacio kao da prvi put sam probati konfiguriranju.