kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs.

Reply

Téma eszközök
Old Február 27, 2008, 15:44
Új tag Csoport

Default Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs.

Szia,

Tud akárki segítsen megoldani ezt a problémát. Nekem van beállítva, Outlook 2003, mint az utasításokat Orange weboldalakat, de amikor megpróbálok küldeni egy teszt üzenet Folyamatosan a következők:

Néhány hiba történt feldolgozása közben a vizsgálatokat.
Amikor látod a hibákat, I get:

Küldje vizsgált e-mail: A megadott kiszolgáló nem találtam, de nem volt válasz a szerveren. Kérjük, ellenőrizze, hogy a kikötő és SSL információ helyességét.

Port-számok:
Incomming szerver (POP3): 995
Requires SSL ellenőrzik

Kimenő szerver (SMTP): 25
Requires SSL nincs bejelölve

Megpróbáltam ezeket ellenőrizni / bejelölve.

Saját kimenő mail szerver úgy van beállítva, hogy:
smtp.orangehome.co.uk

Csinál akárki volna valami ötleted
Old Február 27, 2008, 15:48
Donor Group

Default Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs.

Gondolja, hogy van egy router vagy tűzfal blokkolja a kísérletet. Emelje fel a korlátozásokat, és hogy kap-e Ön csatlakoztatva. Ellenkező esetben menjen vissza az utasításokat, és gondosan ellenőrzi, azt gyakran valamit, mint a rossz felhasználónevet és kap utasítani, mint hogy első alkalommal megpróbálok konfigurálásakor.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap ttoshiba E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 5. jún 2009 02:35
Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket shed E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 13. május 2009 06:04
Orange fsmail.net Outlook e-mail beállítások chrisleech11 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 15. február 2008 10:01
Can you make a backup az Outlook Exp e maileket? hodgey1968 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 13. október 2007 07:13
Outlook 2003 küldés és fogadás probléma PVM Office & Applications 2 16. Szeptember 2007 09:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.