![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Tud akárki segítsen megoldani ezt a problémát. Nekem van beállítva, Outlook 2003, mint az utasításokat Orange weboldalakat, de amikor megpróbálok küldeni egy teszt üzenet Folyamatosan a következők: Néhány hiba történt feldolgozása közben a vizsgálatokat. Amikor látod a hibákat, I get: Küldje vizsgált e-mail: A megadott kiszolgáló nem találtam, de nem volt válasz a szerveren. Kérjük, ellenőrizze, hogy a kikötő és SSL információ helyességét. Port-számok: Incomming szerver (POP3): 995 Requires SSL ellenőrzik Kimenő szerver (SMTP): 25 Requires SSL nincs bejelölve Megpróbáltam ezeket ellenőrizni / bejelölve. Saját kimenő mail szerver úgy van beállítva, hogy: smtp.orangehome.co.uk Csinál akárki volna valami ötleted |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gondolja, hogy van egy router vagy tűzfal blokkolja a kísérletet. Emelje fel a korlátozásokat, és hogy kap-e Ön csatlakoztatva. Ellenkező esetben menjen vissza az utasításokat, és gondosan ellenőrzi, azt gyakran valamit, mint a rossz felhasználónevet és kap utasítani, mint hogy első alkalommal megpróbálok konfigurálásakor.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap | ttoshiba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 5. jún 2009 02:35 |
| Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket | shed | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 13. május 2009 06:04 |
| Orange fsmail.net Outlook e-mail beállítások | chrisleech11 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 15. február 2008 10:01 |
| Can you make a backup az Outlook Exp e maileket? | hodgey1968 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 13. október 2007 07:13 |
| Outlook 2003 küldés és fogadás probléma | PVM | Office & Applications | 2 | 16. Szeptember 2007 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |