mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003.

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 27, 2008, 15:44
Naujas Narys

Default Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003.

Labas,

Can anyone help su šia problema. Turiu sukonfigūruotas Outlook 2003, kaip už Orange tinklalapiuose instrukcijas, bet kai bandau siųsti žinutę testas gaunu taip:

Kai kurios klaidos, o perdirbimo bandymai.
Kai žiūriu į klaidas gaunu:

Siųsti testas e-mail: Nurodytas serveris buvo nustatyta, tačiau buvo ne iš serverio. Prašome įsitikinti, kad uostas ir SSL informacija yra teisinga.

Uosto numeriai
Incomming serveris (POP3): 995
Reikalingas SSL yra patikrinta

Outgoing server (SMTP): 25
Reikalingas SSL nepatikrintas

Aš išbandžiau šias patikrintas / nepatikrintas.

Mano siunčiamo pašto serveris yra nustatytas:
smtp.orangehome.co.uk

Ar kas nors turi kokių nors idėjų
Old Vasaris 27, 2008, 15:48
Donorų grupės

Default Nepavyko išsiųsti elektroninius laiškus su apelsinų Outlook 2003.

Pagalvokite, ar turite kelvedį arba ugniasienė blokuoja bandymas. Liftas apribojimai ir pamatyti, ar, kad jis pasireiškia jums tinkamai prijungtas. Priešingu atveju grįžkite į instrukcijas ir atidžiai tikrinti, aš dažnai ką nors panašaus vardą neteisingai ir gauti atmestas kaip, kad pirmą kartą bandau konfigūravimas.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
MS Outlook - Galiu siųsti laiškus, bet i cant gauti ttoshiba Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 5 birželis 2009 02:35
Kodėl aš galiu siųsti, bet negauna E-mail sąsiauris Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 Gegužė 13, 2009 06:04
Orange fsmail.net elektroninio pašto Outlook nustatymai chrisleech11 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 8 15 vasaris 2008 10:01
Ar galite Outlook Tinka elektroniniu paštu atsarginę kopiją? hodgey1968 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 13 spalis 2007 07:13
Outlook 2003 "siųsti ir gauti problema PVM Office Suites & Applications 2 16 rugsėjis 2007 09:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.