![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mohol by niekto pomoct s týmto problémom. I nakonfigurovali Outlook 2003 podľa pokynov na Orange na webové stránky, ale keď sa pokúsite odoslať skúšobnú správu, ktorú som neustále v nasledujúcom: Niektoré chyby, ku ktorým došlo pri spracovaní testov. Keď som sa pozrieť na chyby som si: Poslať test e-mail: Zadaný server bol nájdený, ale neexistuje žiadna odpoveď zo servera. Skontrolujte portu a SSL je správna. Čísla portov: Prichádzajúce server (POP3): 995 Vyžaduje SSL je kontrolovaná Odchádzajúci server (SMTP): 25 Vyžaduje SSL je nezapísanú Som sa pokúsil tieto kontrolujú / slepé. Môj server odchádzajúcej pošty je nastavený na: smtp.orangehome.co.uk Má niekto mať akékoľvek nápady |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvážte, či máte router alebo firewall Blokujúci váš pokus. Zrušila obmedzenia a pozrite sa, či sa, že ste správne pripojený. Inak späť k návodu a dôkladne skontrolovať, já často niečo ako zlé meno a získajte zamietnutá rád, že po prvýkrát som skúsiť konfiguráciu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MS Outlook - Som schopný posielať maily, ale i cant dostať | ttoshiba | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 5. jún 2009 02:35 |
| Prečo Môžem Poslať ale nedostal E-maily | prístrešok | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 13. mája 2009 06:04 |
| Orange fsmail.net email výhľad nastavenia | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 15. február 2008 10:01 |
| Môžeš urobiť zálohu Outlook Exp elektronickej pošty? | hodgey1968 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 13. október 2007 07:13 |
| Outlook 2003 odosielať a prijímať problém | PVM | Office & Aplikácie | 2 | 16. September 2007 09:57 |
| Thread Tools | |
| |