![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Може било ко помоћ са овај проблем. Имам конфигурисан Оутлоок 2003 по упутства на Оранге уеб страницама, ипак нашто ЈА пробати послати тестну поруку Стално добијам следеће: Неки се појављују грешке током обраде тестова. Кад сам поглед на грешкама сам: Пошаљи проба е-маил: Наведени сервер је пронађена, али није било одговора од сервера. Молимо Вас да потврдите да је лука и ССЛ информације тачне. Порт бројеви: Инцомминг сервер (ПОП3): 995 Потребна ССЛ проверава Одлазни сервер (СМТП): 25 Потребна ССЛ је непроверени Покушао сам ти цхецкед / непроверени. Мој одлазни маил сервер постављен је на: смтп.орангехоме.цо.ук Се било ко имати било који идеја |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Размислите о томе да ли имате заштитни зид или усмјеривач блокирање Вашег покушај. Подигните ограничења и видети да ли то долази ли исправно повезани. У противном се вратите у упутства и пажљиво проверити, ја често добити нешто као што је погрешно корисничко име и добити одбацио као да први пут сам пробати конфигурисању.