![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Чи можна допомогти з цією проблемою. Я налаштував Outlook 2003 відповідно до інструкцій на сторінках веб-помаранчева, але коли я намагаюся надіслати тестове повідомлення "Я постійно отримую наступне: Деякі помилки сталися під час обробки тестів. Коли я дивлюся на помилки я отримую: Відправити тестове повідомлення електронної пошти: Вказаний сервер знайдено, але не було відповіді від сервера. Переконайтеся, що порт та SSL інформація вірна. Порти з номерами: Вхідні сервер (POP3): 995 Потрібно SSL перевіряється Сервер вихідної пошти (SMTP): 25 Потрібно SSL не встановлено Я спробував це перевірити / безконтрольно. Мій сервер вихідної пошти встановлений: smtp.orangehome.co.uk Хто-небудь є якісь ідеї |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подумайте, чи потрібні ви маршрутизатор або брандмауер блокує спроби. Зняти обмеження, і подивитися, що отримує чи ви правильно підключений. В іншому випадку поверніться до інструкції і ретельно перевірити, я часто отримую щось на зразок неправильне ім'я користувача і отримати відхилена як в перший раз я намагаюся конфігурування.