![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте момчета,
Опитвате се да отворите ми Hotmail акаунт в Outlook 2002. Ако погледнете в интернет и някои казват, че може да се направи други не. Всеки, който има окончателната отговор? Ако е така как?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
POP3 достъп, вече не е подкрепена от Hotmail.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз ще се съглася с Дейв. Една година или така бихте могли да обратно, но ги M $ там мъдрост, реши, че ще бъде разрешен от плащащите клиенти.
Като каза, че помощен раздел на интернет страницата на Hotmail казва, можете да добавите вашата електронна поща на Microsoft Outlook Express виж тук Така тя може да те започнаха позволява той отново ... Не съм сигурен, но той не цена всичко, за да опитате ..... ако тя работи, да ни уведомите.
Моята система: Начало Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако изтеглите Windows Installer на живо, а вие имате съвместима версия на Outlook, след което можете да имате достъп до вашия Hotmail през Outlook. Знам това, защото аз го използвам.
Единственият проблем е, че аз не съм сигурен дали Outlook 2002 е подкрепен от съединителя. Единственият начин да разберем, че трябва да опитаме. Аз вярвам, че Outlook Конектор използва основно същите като IMAP протокол.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имах този проблем много по-изглед .. Не знам, но няма да работят (не се поддържат повече), когато излезе първият изглед
|
|
|||
|
|||
|
Просто реализирани ми има връзка нарязан bqack към главната страница за търсене. Това е, което показва, POP3 търсене:
Използвайте POP3 сървър, за да добавите вашия Windows Live Hotmail сметка към Outlook Express В Outlook Express, щракнете върху менюто Инструменти, а след това кликнете сметки. Кликнете върху Добавяне, и след това кликнете Mail. Вид вашето име, а след това кликнете Next. Вид пълното си Windows Live Hotmail е-мейл адрес, след което натиснете Next. Въведете следната информация, и след това щракнете върху Напред: В Моите входящите пощенски сървър е прозорец кликнете POP3. Във входящата поща (POP3, IMAP или HTTP) сървър полето, тип pop3.live.com. В изходяща поща (SMTP) сървър полето, тип smtp.live.com Вид на сметката име и паролата за вашия Windows Live Hotmail акаунт. Изчистете квадратчето Запомни паролата, освен ако не сте единственият човек с достъп до компютър. Уверете се, че Влезте използвайки Secure Парола Удостоверяване (SPA) квадратче не е избрана. Кликнете върху Напред и след това натиснете Finish. В Интернет Сметки прозорец, кликнете върху раздела Mail, щракнете върху Windows Live Hotmail акаунт, който добавя, и след това щракнете върху Properties. Щракнете върху раздела Разширени и под Server Port Numbers, въведете следната информация, а след това кликнете OK: Във входящата поща (POP3) клетка, тип 995. В изходяща поща (SMTP) клетка, тип 25. Според двамата изходяща поща (SMTP) и входяща поща (POP3), изберете този сървър изисква защитена връзка (SSL) квадратче. Натиснете Close. |