![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Snažím se otevřít můj účet Hotmail do aplikace Outlook 2002. Musel podívat na internet a někteří říkají, že lze udělat jiné ne. Každý, kdo dostal definitivní odpověď? Pokud ano, jak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| POP3 přístup již není podporován hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych souhlasit s Davem. O rok nebo tak zpět můžeš, ale je tam M $ moudrosti rozhodl, že by byl povolen pouze po zaplacení zákazníky.
Který uvedl, že nápovědu na Hotmail internetových stránkách uvádí, můžete přidat Váš e-mailového účtu do aplikace Microsoft Outlook Express naleznete tady Takže je možné, že se začaly umožní to znovu ... Nejsem si jistý, ale nemá cenu něco pokoušet ..... pokud to funguje, dejte nám vědět. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud si stáhnete Windows Live Installer a máte kompatibilní verzi aplikace Outlook, pak můžete přistupovat ke svému Hotmail prostřednictvím aplikace Outlook. Vím to, protože jsem používat. Jediným problémem je, že já nejsem jistý, zda aplikace Outlook 2002 je podporován konektor. Jediným způsobem, jak zjistit, že se má zkusit. Věřím, že Outlook Connector používá v podstatě stejné jako protokol IMAP.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem tento problém také v průhled .. Nejsem si jistý, ale nebude fungovat (už není podporováno), kdy přijde první průhled ven
|
| |||
| |||
| Realizována právě můj odkaz dostal nakrájenou bqack na hlavní vyhledávací stránku. To je to, co ukazuje, POP3 vyhledávání: Použijte POP3 server přidat váš účet Windows Live Hotmail do aplikace Outlook Express V aplikaci Outlook Express klepněte v nabídce Nástroje a potom na příkaz Účty. Klepněte na tlačítko Přidat a potom na příkaz Pošta. Napište vaše jméno a klepněte na tlačítko Další. Zadejte své plné Windows Live Hotmail e-mailovou adresu a klepněte na tlačítko Další. Zadejte následující informace a klepněte na tlačítko Další: V server příchozí pošty je klepněte POP3. V Incoming mail (POP3, IMAP nebo HTTP) serveru zadejte pop3.live.com. V odchozí pošty (SMTP) serveru zadejte smtp.live.com Zadejte název účtu a heslo pro váš účet Windows Live Hotmail. Vymazat políčko Zapamatovat heslo, pokud jste jediná osoba, které mají přístup k počítači. Ujistěte se, že Přihlašovat se zabezpečeným ověřováním hesla (SPA) zda není zaškrtnuté políčko. Klepněte na tlačítko Další a potom na tlačítko Dokončit. V okně Účty v Internetu, klepněte na kartě Pošta klepněte na účet služby Windows Live Hotmail, který jste přidali, a klepněte na příkaz Vlastnosti. Klepněte na kartu Upřesnit a podle serveru čísla portů, zadejte následující informace a klepněte na tlačítko OK: V Incoming mail (POP3) zadejte 995. V odchozí pošty (SMTP) zadejte 25. Podle obou odchozí pošty (SMTP) a příchozí pošty (POP3), vyberte Tento server požaduje zabezpečené připojení (SSL) políčko. Klepněte na tlačítko Zavřít. |