![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Η προσπάθεια μου να ανοίξει λογαριασμό Hotmail στο Outlook 2002. Είχε μια ματιά στο Διαδίκτυο και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει για άλλους που δεν. Όποιος πήρε την οριστική απάντηση; Εάν ναι, πώς; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| POP3 πρόσβαση δεν υποστηρίζεται πλέον από το Hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα συμφωνήσω με τον Dave. Ένα χρόνο περίπου πίσω σας θα μπορούσε, αλλά αυτά M $ εκεί σοφία του, αποφάσισε ότι θα επιτρέπεται μόνο με την καταβολή πελάτες.
Αφού είπε ότι η Βοήθεια στο τμήμα της ιστοσελίδας του Hotmail λέει μπορείτε να προσθέσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook Express για να δείτε εδώ Επομένως, μπορεί να έχουν αρχίσει επιτρέποντας ξανά ... Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν κοστίζει τίποτα να προσπαθήσουμε ..... αν αυτό δουλεύει, να μας ενημερώσετε. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν κάνετε λήψη του Windows Live Installer, και έχετε μια συμβατή έκδοση του Outlook, τότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση Hotmail σας μέσω του Outlook. Το ξέρω αυτό, γιατί το χρησιμοποιούν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος αν το Outlook 2002 υποστηρίζεται από την υποδοχή. Μόνος τρόπος για να βρείτε αυτό είναι να το δοκιμάσετε. Πιστεύω ότι το Outlook Connector χρησιμοποιεί κατά βάση το ίδιο πρωτόκολλο, όπως το IMAP.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα αυτό το πρόβλημα σε πολύ μακρινή θέα .. Δεν είναι σίγουρος, αλλά τώρα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει (δεν υποστηρίζεται πλέον) όταν vista πρώτα βγαίνουν
|
| |||
| |||
| Μόλις υλοποιηθεί σύνδεση μου έχεις κομμένες bqack στο κύριο σελίδα αναζήτησης. Αυτό είναι το POP3 έρευνα δείχνει: Χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή POP3 για να προσθέσετε το δικό σας Windows Live Hotmail λογαριασμό στο Outlook Express Στο Outlook Express, κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Λογαριασμών. Κάντε κλικ στο κουμπί Add και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Mail. Πληκτρολογήστε το όνομά σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Next. Πληκτρολογήστε τα πλήρη Windows Live Hotmail e-mail, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Next. Εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο: Στο My Incoming Mail Server είναι ένα τετράγωνο, κάντε κλικ στην επιλογή POP3. Στο Incoming mail (POP3, IMAP, ή HTTP) server, πληκτρολογήστε pop3.live.com. Στο Outgoing mail (SMTP) server, πληκτρολογήστε smtp.live.com Πληκτρολογήστε το όνομα του λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό Windows Live Hotmail. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Απομνημόνευση κωδικού πρόσβασης Αν δεν είστε το μοναδικό άτομο με πρόσβαση στον υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι οι Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας Secure Password Authentication (SPA), πλαίσιο ελέγχου δεν είναι επιλεγμένο. Κάντε κλικ στο κουμπί Next και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Finish. Στο παράθυρο Λογαριασμοί Internet, κάντε κλικ στην καρτέλα Mail, κάντε κλικ στο Windows Live Hotmail λογαριασμό που έχετε προσθέσει και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Properties. Κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced, και υπό Server Port Numbers, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK: Στο Incoming mail (POP3), πληκτρολογήστε 995. Στο Outgoing mail (SMTP), πληκτρολογήστε 25. Σύμφωνα με τις δύο Outgoing mail (SMTP) και Incoming mail (POP3), επιλέξτε το διακομιστή Αυτό απαιτεί ασφαλή σύνδεση (SSL), το πλαίσιο ελέγχου. Κάντε κλικ στο κουμπί Close. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο hotmail μου. | tolet | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 11 | 28 Ιαν 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 23 Νοε 2008 04:29 |
| Hotmail μετά instaling AVG 8,0 | mpenney | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 14 Απρ 2008 05:30 |
| Hotmail Firefox Add-on | mrdaveyk | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 11 Φεβ 2008 12:30 |
| Στο Outlook Express Hotmail | ibex_57 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 12 | 21 Νοε 2007 14:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |