![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Pokušavate otvoriti moj Hotmail račun u Outlook 2002. Had pogledati na internetu, a neke kažu da se može učiniti drugima ne. Svatko je dobio konačan odgovor? Ako je tako kako? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| POP3 pristup više ne podržava Hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim složiti s Dave. Prije godinu ili tako da možeš vratiti, ali ih ima M $ u mudrosti, odlučila da će to biti dozvoljeno samo plaćajući kupaca.
Nakon što je rekao da je u odjeljku Pomoć Hotmail website kaze možete dodati vaš račun e-pošte za Microsoft Outlook Express vidjeti ovdje Tako se oni svibanj imati dozvolio je ponovno počela ... Nisam siguran, ali ne cijene ništa probati ..... ako se to radi, javite nam. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako preuzmete Windows Live Installer, i imate kompatibilnu verziju programa Outlook, a zatim možete pristupiti vašem Hotmail preko Outlook. Znam ovo jer sam ga koristiti. Jedini problem se u tome da ja nisam siguran da li Outlook 2002 je podržan od strane konektor. Jedini način da otkrijete da se je to probati Internet. Vjerujem da je konektor Outlook koristi u osnovi iste kao IMAP protokol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam ovaj problem previše u vidik .. ne znam, ali sada ne bi rada (ne podržava više) kada Vista prvi izaći
|
| |||
| |||
| Dovoljno je shvatila moja veza je dobio sjeckan bqack na glavnu stranicu. To je ono što pokazuje POP3 pretraživanja: Koristite POP3 poslužitelj dodati vaš Windows Live Hotmail račun u Outlook Express U programu Outlook Express, kliknite izbornik Alati, a zatim kliknite Korisnički računi. Kliknite Dodaj, a zatim Mail. Upišite svoje ime, a zatim kliknite Next. Upišite svoju punu Windows Live Hotmail e-mail adresu, a zatim kliknite Next. Unesite sljedeće podatke, a zatim kliknite Next: U Moj dolazni mail server je okvir, kliknite na POP3. U Incoming mail (POP3, IMAP ili HTTP) server kutija, tip pop3.live.com. U odlazne pošte (SMTP) server kutija, tip smtp.live.com Upišite korisničko ime i lozinku za vaš Windows Live Hotmail račun. Poništite potvrdni okvir Zapamti lozinku, osim ako ste jedina osoba sa pristupom na računalo. Pobrinite se da se Prijavite se koristeći Secure Password Authentication (SPA) potvrdni okvir nije odabran. Kliknite Dalje, a zatim kliknite Završi. U Internet Accounts prozoru, kliknite na karticu Mail, kliknite na Windows Live Hotmail računu koje ste dodali, a zatim kliknite Properties. Kliknite na karticu Advanced i pod Server Port Numbers, unesite sljedeće podatke, a zatim kliknite U redu: U Incoming mail (POP3) kutija, tip 995. U odlazne pošte (SMTP) kutija, tip 25. Pod oba odlazne pošte (SMTP) i Incoming mail (POP3), odaberite Ovaj poslužitelj zahtijeva sigurnu vezu (SSL) check box. Kliknite Zatvori. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Help! Ne mogu se prijaviti na moje Hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Razgovor | 11 | 28 siječanj 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 23. studeni 2008 04:29 |
| Hotmail nakon instaling AVG 8,0 | mpenney | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 14. travanj 2008 05:30 |
| Hotmail Firefox Add-on | mrdaveyk | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 11. veljača 2008 12:30 |
| Hotmail U programu Outlook Express | ibex_57 | Email, VoIP & IM Razgovor | 12 | 21. studeni 2007 14:33 |
| Thread Tools | |
| |