![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guys,
Megpróbálja megnyitni az én hotmail számla az Outlook 2002. Ha egy pillantást az interneten, és azt mondják, hogy meg lehet csinálni mások nem. Akárki kapott végleges választ? Ha igen, hogyan?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
POP3 hozzáférés nem támogatja a hotmail.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Én egyetértek Dave. Egy év, vagy ha vissza te is, de ezeket az M $ van a bölcsesség, úgy döntött, hogy csak akkor fizet ügyfeleinek.
Miután azt mondta, hogy a Súgó részben a Hotmail honlapján azt állítja, akkor add meg az e-mail fiókot a Microsoft Outlook Express lásd itt Szóval lehet, hogy úgy kezdődött, hogy újra ... Nem vagyok benne biztos, de ez nem jár semmi, hogy megpróbálja ..... Ha működik, tudassa velünk.
My System: Home Testfelépítés
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha letölti a Windows Live telepítő, és van egy kompatibilis verziója Outlook, akkor lépj be a Hotmail-Outlook-on keresztül. Tudom, mert ezt használja.
Az egyetlen probléma az, hogy én nem vagyok biztos abban, hogy az Outlook 2002 támogatja a csatlakozó. Csak így meg, hogy ki az, hogy próbálja ki. Úgy gondolom, hogy az Outlook Connector használja alapvetően ugyanaz, mint az IMAP protokoll.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem volt ez a probléma is a kilátás .. nem biztos, de most nem működik (nem támogatja többé), amikor először jött ki kilátás
|
|
|||
|
|||
|
Just my valósul link van vágott bqack a fő keresési oldalon. Ez az, amit a POP3 keresés előadások:
Használjon POP3 szerver hozzáadásához a Windows Live Hotmail-fiók az Outlook Express Az Outlook Express programban kattintson az Eszközök menüben, majd kattintson a Fiók. Kattintson a Hozzáadás gombra, és kattintson a Mail. Írja be a nevét, majd kattintson a Tovább gombra. Írja be a teljes Windows Live Hotmail e-mail címét, majd kattintson a Tovább gombra. Adjuk meg a következő adatokat, majd kattintson a Tovább gombra: A beérkező levelek kiszolgálója van, kattintson a POP3. A Beérkező levelek (POP3, IMAP vagy HTTP) kiszolgálója mezőbe írja be a pop3.live.com. A Kimenő levelek (SMTP) kiszolgálója mezőbe írja be a smtp.live.com Írja be a fiók nevét és jelszavát a Windows Live Hotmail-fiókjába. Töröljük a Jelszó tárolása jelölőnégyzetet, ha te vagy az egyetlen személy számára hozzáférhetővé teszik a számítógépet. Győződjön meg arról, hogy a Bejelentkezés biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) jelölőnégyzet nincs bejelölve. Kattintson a Tovább gombra, majd kattintson a Befejezés gombra. Az Internet fiókok ablakban kattintson a Levelezés fülre, kattintson a Windows Live Hotmail-fiók hozzá, majd a Tulajdonságok gombra. Kattintson a Speciális fülre, és a szerver port száma, adjuk meg a következő adatokat, majd kattintson az OK gombra: A Beérkező levelek (POP3) mezőbe írja be a 995. A Kimenő levelek (SMTP) mezőbe írja be a 25. Mindkét Kimenő levelek (SMTP) és a bejövő levelek (POP3), válasszuk az Ez a kiszolgáló megköveteli a biztonságos kapcsolatot (SSL) jelölőnégyzetet. Kattintson a Bezárás gombra. |