![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, מנסה לפתוח את חשבון Hotmail אל Outlook 2002. היה נראה באינטרנט וחלק אומרים את זה ניתן לעשות אחרים לא. כל אחד יש את התשובה מכריע? אם כן איך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| POP3 גישה כבר לא נתמך על ידי Hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מסכים עם דייב. שנה או אחורה, כך שאתה יכול, אבל ז $ אותם שם חוכמה, החלטתי שזה יהיה רק שמתיר ללקוחות משלמים.
לאחר אמר כי עזרה בסעיף ב אתר האינטרנט של Hotmail אומר שאתה יכול להוסיף את חשבון הדואר האלקטרוני של Microsoft Outlook Express כדי לראות כאן אז יכול להיות שהם התחילו המאפשר את זה שוב ... אני לא בטוח אבל זה לא משהו עלות לנסות ..... אם זה עובד, עדכן אותנו. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם תוריד את Windows Live Installer, והרי לכם גירסה תואמת של Outlook, אז אתה יכול לגשת Hotmail באמצעות Outlook. אני יודע את זה כי אני משתמש בו. הבעיה היחידה להיות שאני לא בטוח אם יש תמיכה ב-Outlook 2002 על ידי מחבר. הדרך היחידה לגלות כי הוא לא לנסות את זה. אני מאמין כי בעצם משתמש ב-Outlook Connector באותו פרוטוקול IMAP בתור.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי את הבעיה גם ב-Vista .. לא בטוח, אבל עכשיו לא עובד (לא נתמך יותר), כאשר הראשונה לצאת Vista
|
| |||
| |||
| רק realised הקישור שלי יש קצוץ bqack כדי החיפוש בדף הראשי. זה מה POP3 חיפוש מציג: השתמש בשרת POP3 כדי להוסיף את חשבון Windows Live Hotmail ל-Outlook Express ב-Outlook Express, לחץ על תפריט כלים ולאחר מכן לחץ על חשבונות. לחץ על הוסף ולאחר מכן לחץ על דואר. הקלד את השם שלך, ולאחר מכן לחץ על הבא. הקלד את Windows Live Hotmail מלא כתובת דואר אלקטרוני, ולאחר מכן לחץ על הבא. הזן את המידע הבא, ולאחר מכן לחץ על הבא: ב שרת הדואר הנכנס שלי הוא התיבה, לחץ על POP3. ב דואר נכנס (POP3, IMAP או HTTP) שרת, הקלד pop3.live.com. ב דואר יוצא (SMTP), הקלד smtp.live.com הקלד את שם החשבון ואת הסיסמה עבור חשבון Windows Live Hotmail. נקה את תיבת הסימון זכור סיסמה, אלא אם כן אתה האדם היחיד עם גישה אל המחשב. ודא כי היכנס באמצעות אימות סיסמה מאובטחת (SPA) התיבה אינה מסומנת. לחץ על הבא, ולאחר מכן לחץ על סיום. בחלון חשבונות אינטרנט, לחץ על הכרטיסייה דואר, לחץ על חשבון Windows Live Hotmail שהוספת ולאחר מכן לחץ על מאפיינים. לחץ על הכרטיסייה מתקדם, ותחת שרת פורט במדבר, הזן את המידע הבא, ולאחר מכן לחץ על אישור: ב דואר נכנס (POP3), הקלד 995. ב דואר יוצא (SMTP), הקלד 25. שניהם תחת דואר יוצא (SMTP) ו הדואר הנכנס (POP3), בחר את שרת זה מחייב חיבור מאובטח (SSL) התיבה. לחץ על סגור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הצילו!! אני לא יכול להיכנס ל-Hotmail שלי. | tolet | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | -28 ינואר 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | 23 נובמבר 2008 04:29 |
| Hotmail לאחר instaling ממוצע 8.0 | mpenney | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 14th אפריל 2008 05:30 |
| Firefox ב-Hotmail הוסף | mrdaveyk | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 11th פברואר 2008 12:30 |
| Hotmail ב-Outlook Express | ibex_57 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | 21st נובמבר 2007 14:33 |
| שרשרת כלים | |
| |