![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Bandant atidaryti savo "Hotmail" abonementą į programą Outlook 2002. Jeigu dėl interneto išvaizdą ir pasakyti, kad tai galima padaryti kiti ne. Anyone got galutinį atsakymą? Jei taip tai kokiu būdu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| POP3 prieiga nebepalaiko hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su Dave. Metus arba tiek, atgal galima, bet juos M $ yra išminties, nusprendė, kad būtų leidžiama tik mokėjimų klientams.
Having said that pagalbos skyrių "Hotmail" tinklalapyje teigiama, tu gali pridėti savo elektroninio pašto dėžutę Microsoft Outlook Express pamatyti čia Todėl gali būti, ji pradėjo leisti dar kartą ... Nesu tikras, bet ji nieko nekainuoja pabandyti ..... Jei tai veikia, praneškite mums. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei atsisiųsti "Windows Live" Installer ", ir jūs turite suderinama Outlook versiją, tada jūs galite pasiekti savo" Hotmail naudojant Outlook. Žinau tai, nes aš jį naudoti. Vienintelė problema yra ta, kad aš nesu tikras, ar "Outlook 2002 palaiko jungtis. Vienintelis būdas tai išsiaiškinti yra pabandyti. Manau, kad Outlook Connector "naudoja iš esmės tą patį protokolą kaip IMAP.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turėjau šią problemą, taip pat Vista .. tikrai ne dabar, bet nebūtų darbas (nepalaiko daugiau), kai Vista pirmoji išeiti
|
| |||
| |||
| Tiesiog suprato mano saitą got kapotų bqack į pagrindinį puslapį paiešką. Tai, kas rodo, POP3 Paieška: Naudoti POP3 serverį, pridėti "Windows Live Hotmail" abonementą į "Outlook Express Outlook Express, spustelėkite meniu Įrankiai ir tada spustelėkite sąskaitos. Spustelėkite Pridėti, tada spustelėkite Paštas. Įveskite pavadinimą, tada spustelėkite Pirmyn. Įveskite visą Windows Live Hotmail "el-pašto adresas, tada spustelėkite Pirmyn. Įveskite šią informaciją, ir tada spustelėkite Pirmyn: "Mano pašto serveris yra spustelėkite POP3. Be Priimamojo pašto (POP3, IMAP arba HTTP) serveris įrašykite pop3.live.com. Be Outgoing mail (SMTP) serveris įrašykite smtp.live.com Tipas sąskaitos pavadinimas ir jūsų "Windows Live Hotmail" abonemento slaptažodį. Išvalyti Prisiminti slaptažodį žymės langelį, jei esate vienintelis asmuo, turintis prieigą prie kompiuterio. Įsitikinkite, kad ant Secure Password Authentication (SPA) žymės langelį Prisijungti nėra pasirinktas. Spustelėkite Pirmyn, tada spustelėkite Baigti. In Internet Accounts lange, spustelėkite skirtuką Paštas, spustelėkite Windows Live Hotmail "sąskaitos, galite pridėti, o tada spustelėkite Ypatybės. Spustelėkite skirtuką Išsamiau, o pagal Server Port numeriai, įrašykite šią informaciją ir spustelėkite Gerai: Be Priimamojo pašto (POP3) laukelyje įrašykite 995. Be Outgoing mail (SMTP) įveskite 25. Pagal abi Outgoing mail (SMTP) ir Priimamojo pašto (POP3), pažymėkite Šis serveris reikalauja saugaus ryšio (SSL) žymės langelį. Spustelėkite Uždaryti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help! Aš negaliu prisijungti prie savo "Hotmail". | tolet | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 11 | 28 sausis 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | Lapkritis 23, 2008 04:29 |
| Hotmail po instaling AVG 8,0 | mpenney | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | Balandis 14, 2008 05:30 |
| "Hotmail" Firefox Add-on | mrdaveyk | Naršyklėms & FTP Klientai | 4 | 11 vasaris 2008 12:30 |
| "Hotmail" Outlook Express | ibex_57 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 12 | Lapkritis 21, 2007 14:33 |
| Temos įrankiai | |
| |