![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Mēģināt atvērt my Hotmail konta Outlook 2002. Bija skatīties uz internetā un daži saka, ka to var izdarīt citi ne. Kāds saņēma galīgo atbildi? Ja jā, cik? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| POP3 pieeja nav vairs neatbalsta Hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu Dave. Gadu, vai tik atpakaļ jūs varētu, bet tie M $ tur gudrība, nolēma, ka ir atļauti tikai tad, maksājot klientiem.
Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka palīdzības sadaļā par Hotmail interneta lapā teikts, ka jūs varat pievienot savu e-pasta kontu Microsoft Outlook Express redzēt šeit Tāpēc var būt tie ir sākušies, kas ļauj tai atkal ... Es neesmu pārliecināts, bet tas neko nemaksā, lai mēģinātu ..... ja tā darbojas, paziņojiet mums. Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja lejupielādējat Windows Live Installer, un jums ir saderīga versija, programma Outlook, tad varat piekļūt Hotmail caur Outlook. Es zinu, jo es to izmantot. Vienīgā problēma ir tas, ka es neesmu pārliecināts, vai Outlook 2002 atbalsta savienotāju. Tikai tā var secināt, ka iespēja ir to izmēģināt. Es uzskatu, ka Outlook Connector izmanto galvenokārt pats protokols kā IMAP.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija šī problēma arī ir vista .. pārliecināts tagad, bet tas nedarbojas (neatbalsta vairs), kad vista pirmais iznākt
|
| |||
| |||
| Tikai saprata manu saite got sasmalcinātu bqack uz galveno meklēšanas lapas. Tas ir tas POP3 meklēšana rāda: Izmantojiet POP3 serveri, lai pievienotu jūsu Windows Live Hotmail kontu programmā Outlook Express Outlook Express, noklikšķiniet uz izvēlnes Rīki un pēc tam noklikšķiniet uz Konti. Noklikšķiniet uz Pievienot un pēc tam noklikšķiniet uz Pasts. Ievadiet savu vārdu un pēc tam noklikšķiniet uz Tālāk. Ierakstiet pilnu Windows Live Hotmail e-pasta adresi un pēc tam noklikšķiniet uz Tālāk. Ievadiet šādu informāciju, un pēc tam noklikšķiniet uz Tālāk: In My ienākošā pasta serveris ir noklikšķiniet uz POP3. In Incoming mail (POP3, IMAP vai HTTP) server ierakstiet pop3.live.com. In Outgoing mail (SMTP) serveris ierakstiet smtp.live.com Tips konta nosaukumu un paroli Windows Live Hotmail kontu. Skaidrs Atcerēties paroli izvēles rūtiņu, ja vien jūs esat vienīgā persona, kam ir piekļuve datoram. Pārliecinieties, ka pieteikties, izmantojot Secure Password Authentication (SPA) izvēles rūtiņa nav atzīmēta. Noklikšķiniet uz Tālāk un pēc tam noklikšķiniet uz Pabeigt. In Internet Accounts logu, noklikšķiniet pasts noklikšķiniet Windows Live Hotmail kontu, jūs pievienot, un pēc tam noklikšķiniet uz Rekvizīti. Noklikšķiniet uz cilnes Papildu un zem Servera portu numuri, ieraksta šādu informāciju, un pēc tam noklikšķiniet uz Labi: In Incoming mail (POP3) ierakstiet 995. In Outgoing mail (SMTP) ierakstiet 25. Gan saskaņā ar Outgoing mail (SMTP) un Incoming mail (POP3), izvēlieties Šis serveris pieprasa drošu savienojumu (SSL) rūtiņu. Noklikšķiniet uz Aizvērt. |
![]() |
|
| Bookmarks |