![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Próbuje otworzyć moje konto Hotmail w programie Outlook 2002. Gdyby się w internecie i niektórych powiedzieć, że można zrobić, inni nie. Każdy dostał ostateczną odpowiedź? Jeśli tak w jaki sposób? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pop3 dostęp nie jest już obsługiwana przez hotmail.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym zgodzić się z Dave. A rok wstecz tak można, ale im M $ tam mądrości, postanowił to być dozwolone jedynie przez klientów.
Mimo że Pomocy na stronie internetowej mówi Hotmail można dodać konta e-mail z programu Microsoft Outlook Express patrz tu Więc może to być one zaczęły pozwalając go ponownie ... Nie jestem pewny, ale to nic nie kosztuje, aby spróbować ..... jeśli działa, daj nam znać. My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli pobrać Instalatora Windows Live, a masz kompatybilną wersję programu Outlook, można uzyskać dostęp do poczty Hotmail za pomocą programu Outlook. Wiem o tym, bo z niego korzystać. Jedyny problem polega na tym, że nie jestem pewien, czy program Outlook 2002 jest obsługiwany przez złącze. Jedynym sposobem, aby dowiedzieć się, że obecnie jest spróbować. Wierzę, że Outlook Connector wykorzystuje zasadniczo takie same jak protokół IMAP.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem ten problem w zbyt Vista .. na pewno nie teraz, ale nie działają (nie obsługuje już), kiedy pierwszy wyjdzie Vista
|
| |||
| |||
| Wystarczy zrealizować moje łącze dostał siekane bqack do głównej stronie wyszukiwania. To pokazuje, POP3 wyszukiwania: Użyj serwera POP3, aby dodać usługi Windows Live Hotmail z programu Outlook Express W programie Outlook Express, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Konta. Kliknij przycisk Dodaj, a następnie kliknij polecenie Poczta. Wpisz swoje imię i nazwisko, a następnie kliknij przycisk Dalej. Wpisz swój pełny Windows Live Hotmail adres e-mail, a następnie kliknij przycisk Dalej. Wprowadź następujące informacje, a następnie kliknij przycisk Dalej: W Mój serwer poczty przychodzącej to kliknij POP3. W poczty przychodzącej (POP3, IMAP lub HTTP) server wpisz pop3.live.com. W poczty wychodzącej (SMTP) wpisz smtp.live.com Wpisz nazwę konta i hasło do usługi Windows Live Hotmail. Usuń zaznaczenie pola wyboru Zapamiętaj hasło, jeśli nie jesteś jedyną osobą, z dostępem do komputera. Upewnij się, że Logowanie przy użyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasła (SPA) nie jest zaznaczone. Kliknij przycisk Dalej, a następnie kliknij przycisk Zakończ. W oknie Konta internetowe kliknij kartę Poczta, kliknij przycisk Windows Live Hotmail, który dodaje, a następnie kliknij przycisk Właściwości. Kliknij kartę Zaawansowane, a pod numery portów serwera, wpisz następujące informacje, a następnie kliknij przycisk OK: W poczty przychodzącej (POP3) wpisz 995. W poczty wychodzącej (SMTP) wpisz 25. W obu poczty wychodzącej (SMTP) oraz poczty przychodzącej (POP3), wybierz ten serwer wymaga bezpiecznego połączenia (SSL), aby je zaznaczyć. Kliknij przycisk Zamknij. |
![]() |
|
| Zakładki |