![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, Покушавате отворити мој Хотмаил налог у Оутлоок 2002. Хад погледати на интернету, а неке кажу да се може учинити другима не. Свако је добио коначан одговор? Ако је тако како? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПОП3 приступ више не подржава Хотмаил.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим сложити са Даве. Пре годину или тако да можеш вратити, али их има М $ у мудрости, одлучила да ће то бити дозвољено само плаћајући купаца.
Након што је рекао да је у одељку Помоћ Хотмаил уебсите казе можете додати ваш налог е-поште за Мицрософт Оутлоок Експресс видети овде Тако се они мај имати дозволио је поново почела ... Нисам сигуран, али не цене ништа пробати ..... ако се то ради, јавите нам. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако преузмете Уиндоус Ливе Инсталлер, и имате компатибилну верзију програма Оутлоок, а затим можете да приступите вашем Хотмаил преко Оутлоок. Знам ово јер сам га користити. Једини проблем се у томе да ја нисам сигуран да ли Оутлоок 2002 је подржан од стране конектор. Једини начин да откријете да се је то пробати то. Вјерујем да је конектор Оутлоок користи у основи исте као ИМАП протокол.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам овај проблем превише у видик .. не знам, али сада не би рада (не подржава више) када Виста први изаћи
|
| |||
| |||
| Довољно је схватила моја веза је добио сјецкан бкацк на главну страницу. То је оно што показује ПОП3 претраге: Користите ПОП3 сервер додати ваш Уиндоус Ливе Хотмаил налог у Оутлоок Експресс У програму Оутлоок Експресс, кликните на мени Алатке, а затим кликните Кориснички рачуни. Кликните Додај, а затим Маил. Унесите своје име, а затим кликните Некст. Унесите своју пуну Уиндоус Ливе Хотмаил е-маил адресу, а затим кликните Некст. Унесите следеће податке, а затим кликните Некст: У Мој долазни маил сервер је оквир, кликните на ПОП3. У Инцоминг маил (ПОП3, ИМАП или ХТТП) сервер кутија, тип поп3.ливе.цом. У одлазне поште (СМТП) сервер кутија, тип смтп.ливе.цом Унесите корисничко име и лозинку за ваш Уиндоус Ливе Хотмаил налог. Опозовите избор у пољу за потврду Запамти лозинку, осим ако сте једина особа са приступом на рачунар. Постарајте се да се Пријавите се користећи Сецуре Пассуорд Аутхентицатион (СПА) потврдни оквир није одабран. Кликните Даље, а затим кликните на Завр. У Интернет Аццоунтс прозору, кликните на картицу Маил, кликните на Уиндоус Ливе Хотмаил налогу које сте додали, а затим кликните Пропертиес. Кликните на картицу Адванцед и под Сервер Порт Нумберс, унесите следеће податке, а затим кликните ОК: У Инцоминг маил (ПОП3) кутија, тип 995. У одлазне поште (СМТП) кутија, тип 25. Под оба одлазне поште (СМТП) и Инцоминг маил (ПОП3), изаберите Овај сервер захтева безбедну везу (ССЛ) цхецк бокс. Кликните затворен. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил. | толет | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 11 | 28 јануар 2009 15:35 |
| Хотмаил | драгонссе | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 23 новембар 2008 04:29 |
| Хотмаил након инсталинг АВГ 8,0 | мпеннеы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 8 | 14 април 2008 05:30 |
| Хотмаил Фирефокс Адд-он | мрдавеык | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 4 | 11 фебруар 2008 12:30 |
| Хотмаил У програму Оутлоок Експресс | ибекс_57 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 12 | 21 новембар 2007 14:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |