![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, Outlook 2002 içine benim Hotmail hesabı açmaya çalışıyorsunuz. Internet üzerinde bir göz ve bazı başkalarına da yapılabilir söylüyorlar. Herkes kesin cevabı var mı? Eğer öyleyse nasıl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pop3 erişim artık Hotmail tarafından desteklenmektedir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dave ile kabul ediyorum. Bir yıl kadar geri gelebilir, ama onları M $ var bilgelik olarak, sadece müşterilerin ödeyerek izin verilecek karar verdi.
Bu Hotmail'in web sitesinde Yardım bölümü e-posta hesabınızı Microsoft Outlook Express için bkz ekleyebilirsiniz söyledi söyledikten sonra burada Onlar tekrar izin başladı Yani olabilir ... Emin değilim ama denemek için herhangi bir mal olmaz ..... eğer çalışırsa, bize bildirin. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows Live Installer indirmek ve Outlook'un uyumlu bir sürümü var, sonra Outlook kullanarak Hotmail erişebilirsiniz. Çünkü kullanmak Bu biliyorum. Tek sorun bu olsun Outlook 2002 konektöre destekliyorsa emin değilim olmak. Şunu deneyin olduğunu bulmak için tek yol. Ben Outlook Connector temelde IMAP'i aynı protokolü kullanır inanıyorum.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de Vista'da .. Bu sorunu vardı (artık) zaman Vista çıkıp ilk desteklenmiyor değil emin şimdi ancak iş değildir
|
| |||
| |||
| Sadece bağlantı gerçekleştirilen bqack ana arama sayfasına kıyılmış var. Bu ne POP3 arama göstermesidir: Windows eklemek için bir POP3 sunucusu kullanın Outlook Express için Hotmail hesabı Canlı Outlook Express'te, Araçlar menüsünü tıklayın ve sonra Hesaplar'ı tıklatın. Tıklatın ve sonra Posta ekleyin. Adınızı ve ardından İleri'yi tıklatın. Türü tam Windows Live Hotmail e-posta adresini yazın ve sonra İleri'yi tıklatın. Ve sonra da İleri'yi tıklatın, aşağıdaki bilgileri girin: My Gelen posta sunucum bir kutusunda tıklayın POP3 olduğunu. Gelen posta (POP3, IMAP veya HTTP) sunucusu kutusuna pop3.live.com. Giden posta (SMTP) sunucusu kutusuna smtp.live.com Türü hesap adını ve Windows Live Hotmail hesabı için şifre. Eğer bilgisayara erişimi olan tek kişi olduğunuz şifreyi Anımsa onay kutusunu temizleyin. Bu onay kutusunu Güvenli Şifre Doğrulaması (SPA) kullanarak oturum aç seçili olmadığından emin olun. İleri'yi tıklatın ve sonra Son'u tıklatın. Internet Hesapları penceresinde, Posta sekmesinde, Windows Live Hotmail hesabı olarak ve sonra da Özellikler'i tıklatın olduğu sözlerine ekledi. Gelişmiş sekmesini ve Sunucu Bağlantı Noktası Numaraları altında, Tamam'ı tıklatın ve aşağıdaki bilgileri girin: Gelen posta (POP3) kutusuna 995. Giden posta (SMTP) kutusuna 25. Her iki Giden posta (SMTP) ve Gelen posta (POP3) altında, Bu sunucu seçin (SSL) onay kutusunu güvenli bir bağlantı gerektirir. Kapat'ı tıklatın. |
![]() |
|
| Bookmarks |