![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Хлопці,
Намагається відкрити мій профіль Hotmail в Outlook 2002. Якщо б подивитися на Інтернеті, а деякі кажуть, що можна зробити, інші ні. Будь-яке отримала остаточної відповіді? Якщо так, то яким?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
доступ по протоколу POP3 більше не підтримуються Hotmail.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я згоден з Дейвом. Рік або близько того тому ви могли б, але їх M $ там мудрість, вирішили, що бути вирішена тільки шляхом платоспроможних клієнтів.
Сказавши, що розділ довідки на веб-сайті Hotmail, говорить, що ви можете додати свій обліковий запис електронної пошти в Microsoft Outlook Express см. тут Так що, може бути вони почали дозволивши йому знову ... Я не впевнений, але це нічого не варто намагатися ..... Якщо це працює, дайте нам знати.
Моя система: Головна Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
При завантаженні Windows Live Installer, і у вас є сумісна версія Outlook, то ви можете отримати доступ до Hotmail через Outlook. Я знаю це, тому що я його використовувати.
Єдина проблема в тому, що я не впевнений в тому, Outlook 2002 підтримує роз'єм. Єдиний спосіб з'ясувати це спробувати. Я вважаю, що Outlook Connector використовує основному ж протокол, як IMAP.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я мав цю проблему в перспективі теж .. не впевнений зараз, але не буде працювати (не підтримується), коли Vista вийшла перша
|
|
|||
|
|||
|
Просто зрозуміли мою посилання отримав нарізаний bqack до головній сторінці пошуку. Це те, що показує, POP3 пошуку:
Використання POP3-сервера, додати свій Windows Live Hotmail рахунку для Outlook Express В Outlook Express, виберіть у меню Сервіс, а потім виберіть пункт Облікові записи. Натисніть кнопку Додати, а потім клацніть пункт Пошта. Введіть ім'я та натисніть кнопку "Далі". Введіть своє повне Windows Live Hotmail адресу електронної пошти, а потім натисніть кнопку Далі. Введіть таку інформацію, а потім натисніть кнопку Далі: У "Мій сервер вхідної пошти POP3 вікні. У вхідної пошти (POP3, IMAP або HTTP) серверів введіть pop3.live.com. У полі Вихідна пошта (SMTP) введіть smtp.live.com Введіть ім'я облікового запису та пароль для вашого облікового запису Windows Live Hotmail. Очистіть прапорець Запам'ятати пароль, якщо ви єдина людина, з доступом до комп'ютера. Переконайтеся, що Вхід із захищеним підтвердженням пароля (SPA) прапорець не вибраний. Натисніть кнопку Далі, а потім натисніть кнопку "Готово". У вікні "Облікові записи в Інтернеті, перейдіть на вкладку Пошта, натисніть кнопку Windows Live Hotmail рахунок, який ви додали, а потім натисніть кнопку" Властивості ". Виберіть вкладку "Додатково", а під Server номерів портів, введіть наступну інформацію і натисніть кнопку ОК: У вхідної пошти (POP3) введіть 995. У полі Вихідна пошта (SMTP) введіть 25. В обох Вихідна пошта (SMTP) і вхідної пошти (POP3), виберіть Цей сервер вимагає захищеного з'єднання (SSL) прапорець. Натисніть кнопку "Закрити". |