![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз имам измислен карта (втори път custumer) и след откриването vonage V-Телефон аз се чудех дали има промяна на глас, които ще работят със софтуера на моя V-телефон. Имам използвали AV Глас промяна системен софтуер, но аз чувам гласа промяна в главата ми е, но когато се обадя на лицето на другия край чува гласа ми. DONT Аз наистина искам да се мятам моя номер Просто харесва идеята за промяна на гласа ми. Заплащане, с отворен код, проучвания и доверени програми само моля. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може ли някой да ми кажете Точен текст-към-говор програма или глас, използван в настоящия Аудио? | andrewanimation | Общи Софтуер Чат | 2 | 8 юни 2009 04:24 |
| C-Media Soundcard + + китара Софт проблем | viperdude | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 7 юни 2009 12:12 |
| Гласови команди | pete21 | Общи Софтуер Чат | 3 | 25 май 2008 г. 04:59 |
| Гласът не попадат в Yahoo конференция в изглед | suraiz83 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 10 април 2008 16:54 |
| Звук Записващо - Гласът на файлове - iTunes | pip7890 | Мултимедия & Codecs | 4 | 6 декември 2007 05:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |