по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Гласови промяна за vonage меки телефон

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти септември 2008, 23:24
Член Група

Default Гласови промяна за vonage меки телефон

Аз имам измислен карта (втори път custumer) и след откриването vonage V-Телефон аз се чудех дали има промяна на глас, които ще работят със софтуера на моя V-телефон. Имам използвали AV Глас промяна системен софтуер, но аз чувам гласа промяна в главата ми е, но когато се обадя на лицето на другия край чува гласа ми. DONT Аз наистина искам да се мятам моя номер Просто харесва идеята за промяна на гласа ми. Заплащане, с отворен код, проучвания и доверени програми само моля.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Може ли някой да ми кажете Точен текст-към-говор програма или глас, използван в настоящия Аудио? andrewanimation Общи Софтуер Чат 2 8 юни 2009 04:24
C-Media Soundcard + + китара Софт проблем viperdude Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 7 юни 2009 12:12
Гласови команди pete21 Общи Софтуер Чат 3 25 май 2008 г. 04:59
Гласът не попадат в Yahoo конференция в изглед suraiz83 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 10 април 2008 16:54
Звук Записващо - Гласът на файлове - iTunes pip7890 Мултимедия & Codecs 4 6 декември 2007 05:47
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc