manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Glas mjenjač za vonage soft telefon

Reply

Thread Tools
Old 16. Ruj 2008, 23:24
Member Group

Default Glas mjenjač za vonage soft telefon

Ja sam dobio humoreska kartice (drugi put custumer), a nakon otkrivanja vonage V-Telefon Bio sam zadivljen ako ima glas mjenjač, koji će raditi sa softverom od mojih V-telefon. Ja sam koristio AV Voice mjenjač sistemski softver, ali čujem glas mjenjač u mojoj glavi, ali kad sam postaviti upućivanje poziva lice, na drugom kraju sluša moj glas. JA stvarno dont ištanje to humoreska moj broj Ja sam samo kao ideja mijenja moj glas. Platiti, open source, suđenja i pouzdanih programa samo molim.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio? andrewanimation Općenito Software Chat 2 8. lipnja 2009 04:24
C-Media zvučnu gitaristički + + Soft tema viperdude Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 7. lipnja 2009 12:12
Glasovne naredbe pete21 Općenito Software Chat 3 25. svibanj 2008 04:59
Glas ne dolazi u yahoo vidik konferencija u suraiz83 Email, VoIP & IM Razgovor 1 10. travanj 2008 16:54
Snimač zvuka - Voice Files - iTunes pip7890 Multimedija i kodeci 4 6. prosinac 2007 05:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.