![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dobio humoreska kartice (drugi put custumer), a nakon otkrivanja vonage V-Telefon Bio sam zadivljen ako ima glas mjenjač, koji će raditi sa softverom od mojih V-telefon. Ja sam koristio AV Voice mjenjač sistemski softver, ali čujem glas mjenjač u mojoj glavi, ali kad sam postaviti upućivanje poziva lice, na drugom kraju sluša moj glas. JA stvarno dont ištanje to humoreska moj broj Ja sam samo kao ideja mijenja moj glas. Platiti, open source, suđenja i pouzdanih programa samo molim. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio? | andrewanimation | Općenito Software Chat | 2 | 8. lipnja 2009 04:24 |
| C-Media zvučnu gitaristički + + Soft tema | viperdude | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 7. lipnja 2009 12:12 |
| Glasovne naredbe | pete21 | Općenito Software Chat | 3 | 25. svibanj 2008 04:59 |
| Glas ne dolazi u yahoo vidik konferencija u | suraiz83 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 10. travanj 2008 16:54 |
| Snimač zvuka - Voice Files - iTunes | pip7890 | Multimedija i kodeci | 4 | 6. prosinac 2007 05:47 |
| Thread Tools | |
| |