פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

קול מחלף עבור vonage רך טל

Reply

שרשרת כלים
Old 16 ספטמבר 2008, 23:24
חבר קבוצת

Default קול מחלף עבור vonage רך טל

יש לי כרטיס יש למתוח (פעם שנייה custumer) ולאחר גילוי vonage V-טל תהיתי אם יש קול מחלף כי יעבוד עם התוכנה של הטלפון שלי-V. יש לי קול השתמשו AV מחלף מערכת התוכנה אבל אני שומע את קולו מחלף בראש שלי בחר אבל כשאני מבצע שיחה עם האדם בצד השני שומע את הקול שלי. אני באמת רוצה dont למתוח את המספר שלי אני פשוט אוהב את הרעיון של שינוי הקול שלי. שלם, קוד פתוח, ניסויים ו מהימנים תוכניות רק בבקשה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם מישהו יכול לומר לי בדיוק את טקסט ה-קול דיבור או תוכנית משמש זה אודיו? andrewanimation כללי תוכנות צ 'אט 2 8 יוני 2009 04:24
C-Media Soundcard + גיטרה + Soft בעיה viperdude סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 7 יוני 2009 12:12
פקודות קוליות pete21 כללי תוכנות צ 'אט 3 ה -25 במאי 2008 04:59
קול לא מגיע Yahoo ועידה ב Vista suraiz83 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 -10 לאפריל 2008 16:54
מקליט סאונד - קבצי קול - iTunes pip7890 מולטימדיה רכיבי Codec 4 6 דצמבר 2007 05:47
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.