mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Balso keitiklis už vonage Soft Telefonas

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 16, 2008, 23:24
Narys

Default Balso keitiklis už vonage Soft Telefonas

Turiu Spoof kortelė (antrą kartą custumer) ir po suradimo vonage V Telefonas I was wondering, jei yra balso keitiklis, kuris veiks su mano V Software telefonu. Aš naudoju AV Voice Changer sistemos programinės įrangos, bet girdi balso keitiklis į galvą nustatyti bet kai aš skambinti į kitas asmuo, galutiniams klauso mano balso. I dont really wanna Spoof mano numerį Man patinka keisti savo balso idėja. Užmokesčio, open source, bandymai ir patikimų programų, tik prašom.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can anyone Tell Me Tiksli Text-to-speech "programa arba balso naudojami šiame Audio? andrewanimation BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 8 birželis 2009 04:24
Garso plokštė C-Media gitaros + + Soft klausimas viperdude Sound, Speakers & MP3 Players 0 7 birželis 2009 12:12
Balso komandos pete21 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Gegužė 25, 2008 04:59
Balso ne ateina Yahoo konferencija Vista suraiz83 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Balandis 10, 2008 16:54
Sound Recorder - Balso Failai - iTunes pip7890 Multimedia & Codecs 4 6 gruodis 2007 05:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.