![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Spoof kortelė (antrą kartą custumer) ir po suradimo vonage V Telefonas I was wondering, jei yra balso keitiklis, kuris veiks su mano V Software telefonu. Aš naudoju AV Voice Changer sistemos programinės įrangos, bet girdi balso keitiklis į galvą nustatyti bet kai aš skambinti į kitas asmuo, galutiniams klauso mano balso. I dont really wanna Spoof mano numerį Man patinka keisti savo balso idėja. Užmokesčio, open source, bandymai ir patikimų programų, tik prašom. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can anyone Tell Me Tiksli Text-to-speech "programa arba balso naudojami šiame Audio? | andrewanimation | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 8 birželis 2009 04:24 |
| Garso plokštė C-Media gitaros + + Soft klausimas | viperdude | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | 7 birželis 2009 12:12 |
| Balso komandos | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Gegužė 25, 2008 04:59 |
| Balso ne ateina Yahoo konferencija Vista | suraiz83 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 10, 2008 16:54 |
| Sound Recorder - Balso Failai - iTunes | pip7890 | Multimedia & Codecs | 4 | 6 gruodis 2007 05:47 |
| Temos įrankiai | |
| |