mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Schimbător de voce pentru vonage soft telefon

Reply

Thread Tools
Old 16 Sep 2008, 23:24
Grupul de stat

Default Schimbător de voce pentru vonage soft telefon

Am luat o carte de spoof (al doilea timp custumer) şi după descoperirea vonage V-Telefon Mă întrebam dacă nu există o voce Schimbător de faptul că vor lucra cu software-ul meu de telefon-V. I s-au folosit de AV voce Schimbător de software, dar am auzit de Schimbător de voce în capul meu set, dar când am efectua un apel în care persoana, pe de altă sfârşitul aude vocea mea. I dont chiar vreau să-mi numărul spoof Îmi place ideea de a schimba vocea mea. Plătiţi, open source, programe de studii şi de încredere, doar te rog.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Poate cineva sa-mi spui exact cu textul redat prin vorbire Program de voce sau utilizate în acest audio? andrewanimation General Chat Software 2 8 iunie 2009 04:24
C-Media de Sunet Chitară + + Soft problemă viperdude Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 0 7 iunie 2009 12:12
Comenzi vocale pete21 General Chat Software 3 25 mai 2008 04:59
Vocea nu vine Yahoo în conferinţa de la vista suraiz83 Email, VoIP & chat Discuţie 1 10 aprilie 2008 16:54
Sound Recorder - Voice Files - iTunes pip7890 Multimedia & Codecs 4 6 decembrie 2007 05:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.