menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Hlasové menič pre Vonage soft telefón

Reply

Thread Tools
Old 16. September 2008, 23:24
Člen Skupina

Default Hlasové menič pre Vonage soft telefón

Mám tú vtip karty (druhýkrát zákaznícke) a po objavovaní Vonage V-Telefón jsem přemýšlel, je-li hlas menič, ktorý bude pracovať so softvérom mojej V-telefónu. Som použil AV Hlasové Changer systémového softvéru, ale já slyším hlas menič v mojej hlave, ale keď som nastaviť volania osoba na druhom konci počuje môj hlas. I dont naozaj chcete vtip I moje číslo, rovnako ako myšlienka meniacej sa môj hlas. Zaplaťte, open source, pokusy a dôveryhodné programy iba prosím.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio? andrewanimation Všeobecné Software Chat 2 8 júna 2009 04:24
C-Media zvuková + gitara + Soft tému viperdude Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 7. júna 2009 12:12
Hlasové povely pete21 Všeobecné Software Chat 3 25. mája 2008 04:59
Hlasové nepatria do yahoo konferencii v priehľad suraiz83 Email, VoIP & IM Diskusia 1 10 apríla 2008 16:54
Záznam zvuku - Voice Files - iTunes pip7890 Multimedia & Kodeky 4 6. December 2007 05:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.