![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám tú vtip karty (druhýkrát zákaznícke) a po objavovaní Vonage V-Telefón jsem přemýšlel, je-li hlas menič, ktorý bude pracovať so softvérom mojej V-telefónu. Som použil AV Hlasové Changer systémového softvéru, ale já slyším hlas menič v mojej hlave, ale keď som nastaviť volania osoba na druhom konci počuje môj hlas. I dont naozaj chcete vtip I moje číslo, rovnako ako myšlienka meniacej sa môj hlas. Zaplaťte, open source, pokusy a dôveryhodné programy iba prosím. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio? | andrewanimation | Všeobecné Software Chat | 2 | 8 júna 2009 04:24 |
| C-Media zvuková + gitara + Soft tému | viperdude | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 7. júna 2009 12:12 |
| Hlasové povely | pete21 | Všeobecné Software Chat | 3 | 25. mája 2008 04:59 |
| Hlasové nepatria do yahoo konferencii v priehľad | suraiz83 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 10 apríla 2008 16:54 |
| Záznam zvuku - Voice Files - iTunes | pip7890 | Multimedia & Kodeky | 4 | 6. December 2007 05:47 |
| Thread Tools | |
| |