менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Voice Changer для Vonage Soft Phone

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 вересня 2008, 23:24
Член групи

У мене обманювати карти (друга Custumer часу) і після відкриття Vonage V-Phone я цікавив якщо є голос зміни, які будуть працювати з програмним забезпеченням з моїх V-Phone. Я використав AV Voice Changer системне програмне забезпечення, але я чую голос зміни в моїй голові, встановлені, але, коли я подзвоню людині на іншому кінці чує мій голос. I Dont дійсно хочемо обманювати мій номер мені просто подобається ідея зміни мого голосу. Оплатити з відкритим вихідним кодом, випробування і надійних програм тільки будь ласка.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.