![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi all, olen asentanut yahoo messneger 8,1 minun Toshiba muistikirja, jossa on Windows Vista operatig järjestelmään. mutta im ei pysty tekemään äänellä konferenssi, ja se on givng virhesanoma sanomalla, ur auido pakkausmenetelmän on erilainen. Onko mitään keinoa yli com tähän ongelmaan. apua olisi erittäin tervetullutta. terveisin suraiz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olen varma, että olen vastannut täsmälleen sama ongelma ennen ... Sallikaa minun yrittää löytää. Käytätkö webbikamera mikrofonin?
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Voiko joku kertoa minulle Tarkka Teksti puheeksi-ohjelma tai Voice käytetään tässä Audio? | andrewanimation | General Software Chat | 2 | 8. Jun 2009 04:24 |
| Voice Changer for vonage pehmeä puhelin | pest79456 | Sähköposti, VoIP-ja chat-keskustelu | 0 | 16. Sep 2008 23:24 |
| Äänikomentojen | pete21 | General Software Chat | 3 | 25. toukokuuta 2008 04:59 |
| Ääninauhuri - Voice Files - iTunes | pip7890 | Multimedia & Codecs | 4 | 6. joulukuu 2007 05:47 |
| Neuvottelupuhelu apua! | SocialWarfare | Sähköposti, VoIP-ja chat-keskustelu | 6 | 16th Aug 2007 12:50 |
| Thread Tools | |
| |