![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi all, JA instaliran Yahoo messneger 8,1 u mom Toshiba prijenosnik, koji je sustav Windows Vista operatig. ali im ne u mogućnosti to učiniti glas konferenciji te je givng poruku o pogrešci kazivanje, ur. auido compression format je drukčiji. Ima li bilo koji način da preko com ovaj problem. bilo koji pomoć bi bilo visoko poštovati. pozdravi suraiz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siguran sam da sam odgovorio točno jednak problem prije nego što ... Pusti me pokušati pronaći. Jeste li pomoću web kamere za mikrofon?
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio? | andrewanimation | Općenito Software Chat | 2 | 8. lipnja 2009 04:24 |
| Glas mjenjač za vonage soft telefon | pest79456 | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 16. Ruj 2008 23:24 |
| Glasovne naredbe | pete21 | Općenito Software Chat | 3 | 25. svibanj 2008 04:59 |
| Snimač zvuka - Voice Files - iTunes | pip7890 | Multimedija i kodeci | 4 | 6. prosinac 2007 05:47 |
| Konferencijskog poziva pomoć! | SocialWarfare | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 16. kolovoz 2007 12:50 |
| Thread Tools | |
| |