![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Įdiegiau Yahoo messneger 8,1 mano toshiba notebooka, kuris "Windows Vista operatig sistema. bet jiems nepavyko padaryti balsas konferencijų ir tai givng klaidos pranešimą, sakydamas, UR auido suspaudimo formatas yra skirtingas. Ar yra kokiu nors būdu per COM šią problemą. Any help būtų labai dėkingi. linkėjimai suraiz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esu įsitikinęs, kad atsakė lygiai tą pačią problemą, prieš ... Leiskite pabandyti ir jį rasti. Ar jūs naudojate kamera ir mikrofonas?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can anyone Tell Me Tiksli Text-to-speech "programa arba balso naudojami šiame Audio? | andrewanimation | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 8 birželis 2009 04:24 |
| Balso keitiklis už vonage Soft Telefonas | pest79456 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | 16 rugsėjis 2008 23:24 |
| Balso komandos | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Gegužė 25, 2008 04:59 |
| Sound Recorder - Balso Failai - iTunes | pip7890 | Multimedia & Codecs | 4 | 6 gruodis 2007 05:47 |
| Konferencinis pokalbis padėti! | SocialWarfare | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | Rugpjūtis 16, 2007 12:50 |
| Temos įrankiai | |
| |