![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Докато чат програми, като UserPlane, са често срещани, като повечето от тях изглеждат ужасно да тече бавно, когато са поставени вътре в даден сайт, че има някаква анимация. VoIP е по-добър начин за комуникация с онлайн купувачи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, той ограничава обхвата на потенциалните потребители на малцинствата, които имат оборудване и волята да открият как да го използвам. Ако искате целия онлайн свят да използвате комуникационна система, пази го гъвкави и минимален.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво каза той
|
| |||
| |||
| Вие трябва да използвате VoIP като допълнителен начин да общуват, а не само начин. По този начин можете да ползите от него и не изключи онези, които не го използвате сами. Потребителите могат да казват много повече, отколкото те да напишете и можете да отговорите твърде бързо. |
|
| |||
| |||
| Колкото повече начини да общуват по-добре. Някои хора определено предпочитат VoIP, но също толкова много го презират. Поддържане на разнообразието е начин за поддържане на сайта Ви ефикасно. |
|
| |||
| |||
| Няма причина защо не можете да използвате VOIP услуга вашия край, но все още се използват нормални номера и Том Дик и Хари може да използвате с едно докосване на звънене телефона. Това е това, което 90% от големите предприятия направя.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| VoIP трябва да бъдат допълнително договорени от горепосочените пост. Потребителите не желаят да свалите няколко програми за създаването им и накрая съобщават. А просто чат програма ще направя. |
|
| |||
| |||
| Може би моля потребители като се отърва от анимацията също. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Искам да кажа, виждала ли си Сканирай напоследък? Обектива, за да направим своя уебсайт употребяеми и прости, по този начин, ако вие направите създава телефонна линия хората няма да се обадя, защото през цялото време, прекарано на теб ти харесвам анимации пренебрегвани да направят правилното търсене или категории, са почти всички.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|