![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zatímco chatovací programy, jako UserPlane, jsou časté, většina z nich se zdá, že běží strašně pomalu, když umístěn uvnitř stránky, které má animace. VoIP je lepší způsob, jak komunikovat s online nakupujících? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, to omezuje škálu potenciálních uživatelů k menšině, kteří mají zařízení a vůle odhalit, jak ji používat. Pokud chcete, aby se celý svět online používat svůj komunikační systém, udržovat ji pružnou a minimální.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co řekl:
|
| |||
| |||
| Měli byste ho používat VoIP jako další způsob, jak komunikovat, nejsou jediným způsobem. Tímto způsobem se dostanete své výhody a není vyloučit ty, kteří nepoužívají ji sami. Uživatelé pak mohou říct mnohem víc, než si můžete zadat a můžete odpovědět rychleji taky. |
|
| |||
| |||
| Čím více způsobů, jak komunikovat, tím lépe. Někteří lidé určitě nejraději VoIP, ale jen tolik, že pohrdají. Udržování rozmanitosti je cesta k tomu, aby vaše stránky účinný. |
|
| |||
| |||
| Neexistuje žádný důvod, proč nemůžete používat VoIP služba váš konec, ale stále používat normální číslo a Tom Dick Harry nebo můžete použít s dotykovým tón telefonu. To je to co 90% velkých podniků dělat.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Voip třeba další dohodnutá výše poštou. Uživatelů není ochotna stáhnout spoustu programů je zřídil a pak konečně komunikovat. Jednoduchý chatovací program udělá. |
|
| |||
| |||
| Možná prosím uživatelům zbavit na animaci příliš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přišel sem na tento post. Já bych řekl jeden ze dvou stránky úplně nepodaří použitelnosti, s vyšším podílem je online prodejců. Chci říct, viděl jsi Scan v poslední době? Zaměřte se na tvorbu své webové stránky a jeho používání a jednoduché, tak pokud si zřídila telefonní linku lidí nebude říkat, protože v době, kdy jste všichni strávili na maškarní animace vám zanedbávanými na řádné vyhledávání nebo váš kategorie jsou všechny pryč.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slick VOIP pomocí běžných telefonů - Levné volání everywere | serverguy | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 22.října 2009 16:03 |
| VoIP komunikace a WoW | Black Magic | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 7. srpna 2008 13:46 |
| Thread Nástroje | |
| |