![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ενώ τα προγράμματα συνομιλίας, όπως UserPlane, είναι κοινά, οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να τρέχει τρομερά αργή όταν τοποθετείται μέσα σε μια τοποθεσία που έχει κινούμενα σχέδια. VoIP είναι ένας καλύτερος τρόπος για να επικοινωνούν με ηλεκτρονικές αγορές; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, δεν περιορίζει το φάσμα των δυνητικών χρηστών σε μια μειοψηφία που έχουν τον εξοπλισμό και τη θέληση να ανακαλύψουν πώς να το χρησιμοποιήσει. Αν θέλετε το όλο ηλεκτρονικό κόσμο, ώστε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα επικοινωνίας, που διατηρείται ευέλικτο και ελάχιστη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είπε
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε VoIP ως πρόσθετο τρόπο για να επικοινωνούν, και δεν ήταν ο μόνος τρόπος. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τα οφέλη και δεν αποκλείουν εκείνους που δεν χρησιμοποιούν οι ίδιοι. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να πω πολύ περισσότερα από ό, τι μπορεί τύπο και μπορείτε πολύ πιο γρήγορη απάντηση. |
|
| |||
| |||
| Το περισσότερους τρόπους για να επικοινωνούν καλύτερα. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν σίγουρα VoIP αλλά εξίσου πολλές περιφρονώ αυτό. Η διατήρηση της πολυμορφίας είναι ο τρόπος για την αποτελεσματική τήρηση του δικτυακού σας τόπου. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VOIP το τέλος, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την κανονική σειρά και Tom Dick Harry ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ένα άγγιγμα ήχο του τηλεφώνου. Αυτό είναι ό, τι το 90% των μεγάλων επιχειρήσεων κάνουμε.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Voip επιπλέον θα πρέπει να συμφωνηθεί από την παραπάνω θέση. Οι χρήστες δεν είναι πρόθυμοι να κάνετε λήψη των προγραμμάτων που τσαμπί τους και, τέλος, στη συνέχεια, ανακοινώνουν. Ένα απλό πρόγραμμα θα κάνει chat. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε παρακαλώ να απαλλαγούμε από τους χρήστες του animation πολύ. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Εννοώ, έχετε δει Scan τελευταία; Έμφαση στην ιστοσελίδα σας κάνοντας χρηστικότητας και απλό, έτσι αν το κάνετε δημιουργηθεί μια τηλεφωνική γραμμή που οι άνθρωποι δεν θα σας καλέσει διότι σε όλη την ώρα που δαπανώνται για τις κομψές κινήσεις σας αμέλησε να γίνει μια σωστή έρευνα ή κατηγορίες σας είναι όλα εκτός λειτουργίας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γυαλιστερό VOIP σύστημα χρησιμοποιώντας συνήθη τηλέφωνα - Φτηνές κλήσεις everywere | serverguy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 22 Οκτωβρίου 2009 16:03 |
| VoIP Επικοινωνιών και WoW | Black Magic | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 7 Αυγ 2008 13:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |